Domů Zboží Od INTRO

Cestovní didaktická kostka NÁMOŘNÍ

Cena není dostupná
za 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od INTRO

Katalogové č.: 8064770
Zobrazení: 1482x
Vloženo: 6.12.2016
Počet srdcí: 169x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorská didaktická kostka, jež hravou formou rozvíjí jemnou dětskou motoriku a podporuje vývoj hmatových, sluchových a zrakových vjemů.

Po moři pluje loďka, voda šplouchá, racci na sebe pokřikují a slunko je již na obzoru, ale námořník Tonda ještě nevylezl z kajuty. Nakoukni skrz okénko, ještě spí? Pootevři dveře kajuty (na knoflík a gumičku) a uvidíš námořníka, jak se vyvaluje v peřině (kapsa). Zavolej: „Tondo vstávej, je krásný den!“ A papoušek Střibřík v klícce opakuje: „Tondo, vstávej!“ Námořník vyleze z kajuty a hledí na klidné moře, rozhodne se, že si po ránu zaplave, a tak spustí kotvu (rozvaž mašli na loďce). Skočí do vody a plave kolem útesu, uvidí tam na dně krásné mušle a chce je posbírat (korálky na provázku), jenže tím probudí velkou chobotnici, která ještě nesnídala a je nevrlá. Slyšíš, jak jí chrastí v břiše? (uvnitř chrastítko) Takže začne námořníka pronásledovat, ten plave seč může a snaží se uniknout mezi korály a mořskými chaluhami. Naštěstí se do chaluh chobotnice zaplete a Tonda unikne tak tak. Pomalu pluje ke své loďce, jenže na obzoru se objeví žralok! Tonda je již unavený a potřebuje tvou pomoc: odepni záchranný kruh na boku lodi (na suchý zip) a hoď mu jej! Jen o fous to stihl na svou loďku a žralok kousl naprázdno. Mezitím, co se bude Tonda vzpamatovávat, můžeš vytáhnout kotvu (a zavázat na mašli) a znovu vyplout dál na širé moře.

Kostka na titulních fotografiích již NENÍ k dispozici, na přání ušiji obdobnou, takto vypadala poslední varianta:

Kostka je šitá z bavlněných pláten a keprů, občas v kombinaci s elastanem a se lnem. Vyplněna molitanovou kostkou, drobnosti vycpány termolínem či dutým vláknem. Dále použity bavlněné a polyesterové provázky, bavlněná keprovka, suchý zip, knoflík, guma, dřevěné korálky, kovové ozdoby (kotva a pták). Chobotnice má uvnitř plastové chratítko. Dřevěný kruh je malován a lakován. Detaily ručně malovány barvami na textil.

Rozměry: samotná kostka: 11 x 11 x 11 cm, námořník 10,5 cm

Údržba: doporučuji ruční praní a důkladné sušení (aby se dobře vysušil molitan uvnitř)

Upozornění: Výrobek obsahuje drobné části (knoflík, korálky, ozdoby), proto doporučuji pro ,,všeochutnávající" děti dohled rodičů.

Nevhodné pro děti do 3 let.

© Jana Marvánová

Menu
--