Domů Zboží Od monimoni

Čapule s bambulí vlna/alpaca "Z pírek Agapornise"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od monimoni

Katalogové č.: 10244387
Zobrazení: 679x
Vloženo: 20.1.2019
Počet srdcí: 85x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pro milovnice přírodních materiálů - čapulka na 4 jehlicích ručně pletená z luxusní, ručně barvené měkoučké příze, vlna merino/alpaca, s  vyplétaným plastickým vzorem, v netradiční paletě odstínů kamenné šedi se smaragdovou a žlutookrovým kari. S opravdu velikou kožešinovou bambulí, v ladícím tónu temně smaragdové, z umělé kožešiny.

Bambule je pro lehčí údržbu odnímatelná (nemusí se vždy prát i s čepicí), pokud si budete přát, přišiju ji trvale - stačí uvést v poznámce. Lem čepice lze nosit i ohrnutý.

Měkoučká luxusní příze, ručně barvená potravinářskými barvivy, je zárukou, že čapulka absolutně nekouše! (bez úpravy superwash)

Velikostně a tvarově stejná čepice, jako ZDE

Materiál: 65% čistá ovčí vlna, 35% alpaca.

Velikost: obvod 50 - 60 cm, velmi pružný model (výška čapky od začátku rantlu k bambuli je 23 cm)

Údržba:   nelépe jemné praní v ruce  jemný prací prostředek, určený na vlněné výrobky, při nízkých teplotách, nemnout, nekroutit, jemně vymačkat do ručníku, sušit volně rozložené. Bez prudkého střídání teplot pracích lázní!

Pokud chcete být o údržbě ručně pletených vlněných výrobků informováni podrobněji, můžete nahlédnout zde, napsala   jsem o jejich údržbě BLOG, klidně nahlédněte

JAK PEČOVAT O VLNU aneb Čapulky a spol.

Perfektně pasují k bezprsťáčkům ZDE:

Rukavičky bez prstíků \"Z pírek Agapornise\"

ALPAKA je neobyčejně měkká a všestranně použitelná 100% vlna  získávaná z jihoamerických lam. Vlákna této vlny jsou 3x silnější a mají 7x vyšší izolační schopnosti než vlákna běžné jehněčí vlny. Úplety z ní jsou velmi jemné, teplé a příjemné na nošení, hebké a měkké na dotek. Této kvalitě odpovídá i výrazně vyšší cena, než například u nejjemnějšího merina.

Ovčí vlna je přírodní vlákno s nedostižnými vlastnostmi - tepelněizolačními, odolnosti proti vodě, odvádí vlhkost, je prodyšná, antialergická, hřeje i když je vlhká atd.

Další moje autorské čapulky najdete TADY.

image

Menu
--