Domů Zboží Od monimoni

Čapule s bambulí 100% merino "Na vlně" eko barvená

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od monimoni

Katalogové č.: 10301897
Zobrazení: 168x
Vloženo: 7.2.2019
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pro milovnice přírodních materiálů - čapulka na 4 jehlicích ručně pletená z luxusní, ručně barvené měkoučké příze, 100% vlna merino, s  vyplétaným plastickým vzorem, v netradiční paletě odstínů zemitě hnědofialových, šedomodrých, modrách a tyrkysových tónů...

Barvy příze jsou výrazné, a v harmonii i v kontrastu k nim je výrazná bambule, v neobvyklém stříbřitě starorůžovobéžovém tónu. Bambule je z umělé kožešiny a pro lehčí údržbu je snadno odnímatelná (nemusí se vždy prát i s čepicí), pokud si budete přát, přišiju ji trvale - stačí uvést v poznámce.

Měkoučká luxusní příze, ručně barvená  je zárukou, že čapulka absolutně nekouše! Příze má úpravu superwash, což znamená, že přežije i praní v pračce (je odolnější i vůči změnám teplot pracích lázní) - přesto pr lepší uchování vzhledu doporučuji raději přepírat ručně.

Materiál: 100% vlna merino

Tvarově, vzorem i velikostí odpovídá této fotografii :)

Velikost: obvod 50 - 58 cm, pružný model (výška čapky od začátku rantlu kbambuli je 24 cm)

Údržba:   nelépe jemné praní v ruce  jemný prací prostředek, určený na vlněné výrobky, při nízkých teplotách, nemnout, nekroutit, jemně vymačkat do ručníku, sušit volně rozložené. Bez prudkého střídání teplot pracích lázní!

Pokud chcete být o údržbě ručně pletených vlněných výrobků informováni podrobněji, můžete nahlédnout zde, napsala   jsem o jejich údržbě BLOG, klidně nahlédněte

JAK PEČOVAT O VLNU aneb Čapulky a spol.

Ovčí vlna merino pochází z horských ovcí původně žijících ve Španělsku odkud se rozšířily postupně do celého světa. Ovčí rouno se výborně přizpůsobilo náročným klimatickým podmínkám chladnějšího a vlhkého prostředí a díky tomu dnes splňuje nejvyšší nároky na funkčnost. Ve srovnání s běžnou vlnou je hedvábně jemná (nekouše), má výborné izolační vlastnosti a je prodyšná.

Ovčí vlna je přírodní vlákno s nedostižnými vlastnostmi - tepelněizolačními, odolnosti proti vodě, odvádí vlhkost, je prodyšná, antialergická, hřeje i když je vlhká atd.

Další moje autorské čapulky najdete TADY.

image

Menu
--