Domů Zboží Od Minerální šperky

čakrový náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Minerální šperky

Katalogové č.: 10835086
Zobrazení: 53x
Vloženo: 30.8.2019
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: VÁNOČNÍ objednávky přijimám do 19.12. DÁREČEK k nákupu nad 500 Kč. A při objednávce nad 899 Kč doprava zdarma. !! Děkuji za objednávky, vážím si toho :)

Náramek je vyroben z kuliček lávy, karneolu, citrínu, růženínu, ametystu, lapisu lazuli, tygřího oka.

S dárkovým pytlíčkem.

Velikost kuliček je cca 8 mm. Délka náramku v nenataženém stavu je cca 18 cm, pasuje na zápěstí cca 16 cm. Kuličky jsou navlečeny na pevném pružném vlasci.

Pokud chcete jiný rozměr, napište obvod Vašeho zápěstí do zprávy u objednávky (měřte napevno, rezerva bude přidána).

LÁVA je silným ochranným kamenem. Dodává sebedůvěru, rozvíjí fantazii, přináší radost, podporuje logické myšlení. Chrání před stresem, depresemi a úzkostmi. Přináší nám harmonii, rovnováhu, cílevědomost.

RŮŽENÍN je kamenem lásky. Přináší trpělivost, mírnost, přátelství, rozvíjí fantazii. Pomáhá při milostných potížích. Ochraňuje před závistí a nenávistí. Růženín je velmi pozitivní kámen, který pomáhá překonat negativní myšlenky. Růženín zaceluje zlomená srdce.

TYGŘÍ OKO je ochranný kámen, talisman proti nepřátelským myšlenkám. Tygří oko nám pomáhá při dosahování cílů. Napomáhá nám si utřídit myšlenky. Potlačuje deprese a zlepšuje náladu. Tygří oko k nám přitahuje štěstí a bohatství.

AMETYST je velmi mocný kámen se silnou ochrannou silou. Brání před psychickými útoky. Má silnou očistnou moc. Uklidňuje a povzbuzuje mysl. Zmírňuje obavy, zlepšuje soustředění. Pomáhá nám se lépe rozhodnout a proměnit naše sny ve skutečnost. Dodává nám motivaci. Zklidňuje mysl, pomáhá proti nespavosti a proti nočním můrám. Zlepšuje paměť. Odstraňuje obavy, strach, vztek, zlost. Potlačuje smutek a lítost, pomáhá nám se vyrovnat s prožitou ztrátou.

CITRÍN přináší úspěch, bohatství, prosperitu a štěstí. Dodává energie, zvyšuje tvůrčí schopnost. Urovnává vztahy. Dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony. Pomáhá překonat deprese a obavy.

Menu
--