Domů Zboží Od U Pihulky

Brož "Orientálka Gája"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky

Katalogové č.: 9394916
Zobrazení: 636x
Vloženo: 15.3.2018
Počet srdcí: 224x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

600Brožka je vytvořena technikou plstěním suchou jehlou a následným vyšíváním :o). Obě techniky jsou náročné především na čas, představivost a preciznost. Fotografie neumí zachytit plastičnost brožky. Spojení techniky plstění a výšivky dává brožce další, opravdovějsí rozměr. Opravdovosti dodávají též všechny drobnosti, fousky..... Domalováno.

Originál inspirovaný řírodou.

Brožka má v průměru 4,5 cm. Je velmi plastická a měkká na dotek. Vlastní aplikace má i s oušky rozměr cca 8x6,5 cm výška 4 cm.  Jde o skutečnou miniaturu.

Na její výrobu bylo použito barvené ovčí rouno v různých přírodních barvách od béžové po černou z obchůdku od Evy Vobrové. Oči jsou zaplstěny a navíc mají uvnitř dětskou pojistku proti vytažení. Jednotivé barvy se prolínají.

Rubová strana brožky je obšita ozdobným stehem a na pevném filcu kruhového tvaru je na zadní straně brožky přišit brožový můstek z bižuterního kovu ve stříbrné barvě. 

Ovčí vlna sama o sobě odpužuje vodu, takže jí náhodné setkání v dešti neublíží. Nedoporučuji však vystavovat brožku "velké vodě", praní, sprše......

Při nutnosti ošetření broží ozdobené věci doporučuji brož odejmout. 

Díky nastavení obrazovky se může barevnost mírně lišit. Foceno za umělého i denního osvětlení.

Děkuji, že nekopírujete moje zboží. 

Cena za tento kus.

Menu
--