Domů Zboží Od černé náramky

borůvky v dlani

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 9703644
Zobrazení: 107x
Vloženo: 10.7.2018
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥

Energetický náramek borůvky v dlani z bílého jadeitu, lepidolitu, křišťálu a šedého achátu (velikost cca 8 mm) je doplněn kovovým korálkem s přívěškem ve tvaru srdce (chirurgická ocel, hypoalergenní, nerezavějící).

Parádně se hodí k dvojitému srdci bílého jadeitu:

https://www.fler.cz/zbozi/dvojite-srdce-bileho-jadeitu-9585605

bor dl

a

nebo doplňte dle Vaší fantazie!

Neváhejte nahlédnout do fotogalerie v profilu!

V případě vyprodaného modelu neváhejte se na mne obrátit :)

 Cena za jeden náramek, popisem určeným.

Korálky jsou navléknuty na dvojitém elastomeru, tedy návlek je extrémně pevný. Uzlík ukryt, a tedy nevykukuje a neruší lad kamenů.

Náramek je v délce 17,5 - 18 cm. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Každý náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují léčení těla i mysli, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Jadeit je ochranný kámen. Přináší do života harmonii, štěstí a přátelství, uklidňuje mysl. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, pomáhá při poznávání sebe sama. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

Lepidolit je velice uklidňující kámen, vhodný k odbourávání stresů každodenního života.  Pomáhá překonávat všechny citové i fyzické závislosti. Tiší vztek a rozbouřené negativní emoce, mírní projevy melancholie a plačtivosti. Dobrý pro stabilizaci výkyvů nálad. Pozvedá sebevědomí. Podporuje lásku, odstraňuje špatné vibrace mezi partnery. Účinně odstraňuje elektromagnetické záření.

Achát je uklidňující kámen. Zvyšuje citovou, tělesnou a duševní rovnováhu, harmonizuje tělo. Pomáhá překonávat negativní pocity, vnitřní zlobu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání.  Navozuje pocit jistoty a bezpečí. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Zlepšuje schopnost rozhodování. Napomáhá k nalezení životní cesty a dodává sílu a odvahu. Chrání člověka před negativními vlivy z okolí.

Křemen, křišťál je od pradávna považován za univerzální, nejúčinnější léčivý kámen, čistič, velmi silný zesilovač energie, kterou uvádí do naprosté harmonie, do nejdokonalejší rovnováhy. Ochranný kámen proti negativním vlivům z okolí. Zároveň hluboce pročišťuje také lidskou duši a mysl a dovede vnést harmonii i do mezilidských a partnerských vztahů. 

Povzbuzuje psychiku, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky. Stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.
Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. 
Menu
--