Domů Zboží Od INDIVA

BOHO šaty univerzální - béž teplákové, vel. S - L

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce270 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od INDIVA

Katalogové č.: 10257005
Zobrazení: 812x
Vloženo: 24.1.2019
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Teplákové BOHO jsou ušité z lehké teplákoviny v barvě béžového melírku. Příjemná látka má zespodu jemnou smyčku. Není však zateplená a těžká. Krásně splývá. Ideální na jaro / podzim / zimu. 

Materiál: 95% bavlna, 5% elastan

Údržba: Perte na 30 - 40 stupňů se stejně barevným prádlem. Lze sušit v sušičce na nižší teplotu. Žehlete v nastavení syntetiky, aby se nespekla elastická vlákna. Nepoužívejte bělidla, látkám nedělají dobře. 

Skladem velikost S / M

O modelu BOHO

Šaty BOHO své jméno nesou právem. Jsou zkrátka božské. S oblibou říkám, že jsou to "tepláky v sukni". Jsou extrémně pohodlné. Variabilní top můžete nosit s hlubokým výstřihem typu "voda" ( pro cudnější ženy zmenšuji na přání ). Tento výstřih zároveň umožní kojení. A protože je látka elastická a výstřih dostatečné otevřený, pohodlně jej přetáhnete přes ramena ve stylu Carmen. Tak získáte sexy elegantní look.

Pas je také variabilní. Regulujete si jej stáhnutím samy. Stejně tak jeho umístění. Někdo raději přesně do pasu, aby se top více podkasal. Někdo raději na boky. Díky tomuto prvku do šatů pohodlně zabalíte i těhotenské bříško. 

Sukně je střižena rovně. Umožňuje dostatečnou délku kroku a zároveň od boku dolů krásně splývá. Je opatřena praktickými kapsami.

Šaty BOHO vynosíte celoročně. Lze je různě vrstvit, podvlékat. 

Délku šatů i rukávu Vám ráda přizpůsobím.

Šiju v mnoha barevných variacích z materiálu s vysokým podílem elastanu ( nejčastěji viskózový úplet, ale mohu ušít také z modalu, bambusu či polyesteru).

Šatičky nejsou obtažené, pouze volně kopírují ženské proporce. Pokud chcete maskovat bříško, zadeček, stehna, nohy, paže - tyhle šaty jsou Váš kamarád. Zároveň vždy vypadají elegantně a étericky. Jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. 

Díky střihu mají větší velikostní rozptyl. Míry uváděné v tabulce jsou míry obvodů těla. Pokud máte něco mezi, pohodlně se do šatů vejdete. 

 

Míry uváděné, jsou obvody těla, ne šatů!!

Hledáte-li nějaký zajímavý šperk nebo dáreček, můžete jej za jedno poštovné vybrat na mém druhém profilu.

    Menu
    --