Domů Zboží Od Lopilka

Bio intimka silná aksamit - královská modrá

88 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce65 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Lopilka

Katalogové č.: 11136360
Zobrazení: 18x
Vloženo: 31.12.2019
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava zdarma přes Zásilkovnu při hodnotě objednávky nad 2000,- Kč.

   Látková intimní silnější biovložka, s bambusovým aksamitem a bioberánkem. Svrchní vrstva bambusový aksamit, spodní vrstva biobavlněný beránek, vnitřní vrstva biobavlněné plátno. Vložky jsou oboustranné a třívrstvé. Obě vrstvy jsou velmi příjené na dotek, Bambusový aksamit je naprosto nejjemnější savý materiál na vložky, který se dá použít a má navíc antiseptické vlastnosti.  Vložky jsou naprosto prodyšné, a vhodné na dny mimo menstruaci, popř. i na lehčí špinění pro svou savost. Nemají ale žádnou nepromokavou vrstvu, s čímž je třeba počítat. Vložky jsou jemňoučké a příjemné k pokožce.

Materiálové složení:

Svrchní vrstva: 70% bambusová viskóza, 28% BIO bavlna a 2% polyester

Střední a spodní vrstva: 100% BIO bavlna

   Velikost 19 x 16 cm, po zapnutí 6,5 cm. Zapínání na patentku.

   Pokud chcete šetřit přírodu a myslíte na ekologii, využijte možnost používat látkové hygienické vložky. Zde navíc v biobavlně, která je pěstována v souladu s přírodou, bez chemických hnojiv a  pesticidů.

   Ekologická pole jsou obdělávána s láskou k  přírodě, respektují biorytmy rostlin. Plevele se ničí většinou mechanicky a hnojí se hnojem. Sama jsem ekologický zemědělec, na poli mezi ovsem nebo ječmenem mi roste např. divoká máta, na mezích a loukách mateřidouška. takže vím o čem mluvím. Ta pole jsou opravdu "živá", se spoustou brouků, motýlů a jiného hmyzu. Bohužel biopole nikdy nedosáhne výnosu pole konvenčního, proto jsou bioprodukty dražší cenou.

  

   Praní na 60°C, žehlení na bavlnu na dva puntíky, sušička ano. Nepoužívejte aviváž a perte v šetrném pracím prostředku, nejlépe ekologickém. Na skvrny použijte žlučové mýdlo.

 

   Vložky Vám vydrží řadu let 

Menu
--