Domů Zboží Od PARROT

COOL BAG * STRIPED JEANS * PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 8958005
Zobrazení: 494x
Vloženo: 25.10.2017
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

sleva z 1050,- na 799,-

* Praktická kabelka s velkou kapsou přes celý přední díl, je vytvořena ze ZD dětských riflí a pojme spoustu vašich věcí, knihy časopisy, atd.

* Kombinace nové rifloviny a recy patinované rifloviny. Variace různých riflových kapes a dalších rustikálních materiálů a koženky. Zvýrazněná je původní patina. 

* Větší kabelka určená pro ženy, jenž rády široký horní okraj pro větší přehlednost v kabelce. Pojme spoustu vašich věcí včetně FA4 a notebooku. Je opravdu velmi pevná a bytelná * snese vysokou zátěž. Do kapes dáte i knihu nebo CDéčko viz přílohové foto.

* Riflovina je vděčný materiál, vhodný i k recyklaci, avšak nic toto nesnižuje na pracnosti, jelikož repasování je vždy těžší, než mít před sebou celý kus látky. O to příjemnější jsou pak zase výsledky :) a dostáváte naprosto jedinečný HAND MADE originál. 

**** velikost M *** pouze jediný kus ****

* Technický popis: Kabelka je vyrobena z nové i recyklované džínoviny. Tato kabelka je ušita ve stylu "BEAT GENERATION" nebo " HIPPIES " všechny švy jsou štepovány, okrovou riflovou nití. 

* Přední díl je zdobený opravdu velikou funkční kapsou za použítí části riflí s výšivkou. Tato kapsa pojme i celou knížku - viz přílohové foto.  Spodní rožky odšité pro plastický tvar kabelky 3D. Kombinace s efektním námořnickým proužkem. 

* Zadní díl je z nové rifloviny,zdobený vertikálně kalouny.  Všechny díly jsou pečlivě podlepeny vysocegramážním vliselínem na fixačním lisu. 

* Podšívka: bavlna/ len, uvnitř opravdu velká nakládaná kapsa na kostěný zip, plus malá kapsička na mobil, nebo doklady.

* Zapínání je zapuštěné na kvalitní kostěný zip české výroby WICo Děčín. Zip našitý na koženkový nosič, zakončený texilním lajblíkem PARROT pro snažší otevírání kabelky. 

* Ušisko 100% POP černé barvy, cross body, šířka je záměrně 5 cm, aby kabelka neřezala do ramene, délka 60 - 120 cm nastavitelné délky, tak aby šly pohodlně a dobře na rameno i přes zimní kabát. 

Kabelka je sportovního střihu - střih vlastní Elevation Bag PARROT

* Rozměry: prostorná kabeluša - FA4 ANO. Přední výška 34, boční výška 36cm, spodní šíře 34, délka ušisek 60-120 cm tzv. cross-body. 

* Údržba: doporučuji praní v ruce, poté nechat volně uschnout a vykapat, nesušit v sušičce, neždímat prosím. Knoflíky jsou přišity tak, že neupadnou nikdy. Žehlení běžně napařovačkou. 

Made by PARROT since 1989

Menu
--