Domů Zboží Od U Marty a Marie

Biblické citáty - 12 ks - růžička béžová

Cena není dostupná
za 1 balení
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od U Marty a Marie

Katalogové č.: 10914849
Zobrazení: 429x
Vloženo: 1.10.2019
Počet srdcí: 43x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nabízím sadu biblických citatů, které jsem pečlivě vybrala z Bible tak, aby vás povzbudily a potěšily. Vytiskla jsem je a vyrobila z každého citátu malý svitek omotaný papírovou růžičkou na drátku.

Každý den si můžete vylosovat jeden nebo je můžete jednorázově použít třeba při nějakém setkání, kdy si každý účastník vylosuje jeden citát a pak nad ním rozjímá. 

Je to také pěkný dárek třeba pro babičku, maminku, manželku, nevěstu... Ale mohu na přání vyrobit i pánštější variantu, např. svitek převázaný kůží.

Pokud chcete citáty jako dárek, můžete si k nim zakoupit u mě dárkovou krabičku nebo pytlíček.

Záměrně neodhaluji, jaké konkrétní citáty jsou uvnitř napsané, ale pokud byste to chtěli vědět, sdělím Vám to prostřednictvím vnitřní fler pošty na Vaše vyžádání. Pokud chcete ale citáty pro sebe, pak je lepší, když pro Vás bude přepvapením, co se uvnitř skrývá. 

Pokud byste měli zájem o dvě sady, ta druhá sada může obsahovat jiné citáty, měli byste tedy 24 různých citátů. Upřesněte to ve své objednávce. ;-)

Svitky jsou v podstatě na jednorázové použití, ale zbydou Vám po nich krásné dřevěné kolíky a růžičky, které můžete dále na něco využti. 

Velikost dřevěného kolíku: výška 5 cm, průměr 1 cm

Děkuji, že nekopírujete mé nápady. 

Menu
--