Domů Zboží Od Tvořivá dílna HAKY

Betonový náhrdelník "Kostky s lávovou kuličkou" II

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (2)
Betonový náhrdelník "Kostky s lávovou kuličkou" II
159 Kč za 1 ks
vyprodané
Netradiční betonový šperk pro všechny, kteří mají rádi jednoduchý a moderní styl. Náhrdelník je tvořený dvěma betonovými kostkami a lávovým kamenem.
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Tvořivá dílna HAKY

Katalogové č.: 10551926
Zobrazení: 80x
Vloženo: 7.5.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Netradiční betonový šperk pro všechny, kteří mají rádi jednoduchý a moderní styl.

Náhrdelník je tvořený dvěma betonovými kostkami o délce hrany 16 a 12 mm a kuličkou z lávového kamene a kombinace s malými kovovými kuličkami mezi nimi. Kostky jsou na voskované šňůře (cca 49 cm). Celková váha náhrdelníku je pouhých 13 g. Možno koupit i náušnice.

Kostky jsou z velmi jemného betonu. Jedná o ruční práci. Struktura betonu je jemnozrnná, nicméně občas jsou v betonu drobné bublinky, jež mu dodávají jeho osobitý vzhled.

Veškeré betonové prvky jsou ošetřeny speciální impregnací, která působí ochranně proti vodě, chrání povrch proti oděru a zabraňuje usazování nečistot, ale zároveň nemění barevný tón podkladu.

Dodání v dárkové krabičce, posílané doporučeně v obálce s bublinkovou fólií Českou poštou. Osobní odběr ZDARMA v Holicích v Čechách. Po domluvě i v Třebechovicích p. Orebem či Vlčnově u Chrudimi.

Pokud byste chtěli upravit délku, barvu šňůry, nebo dát na obruč (+15 Kč), nebo řetízek z nerezové oceli (+70 Kč), či přizpůsobit barvy/počet kostek, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím Fler zprávy a vytvořte si šperk přímo na míru. O případné změně ceny Vás budu informovat.

Menu
--