Domů Zboží Od Tvořivá dílna HAKY

Betonová souprava "Kostky" + prsten na přání

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Tvořivá dílna HAKY

Katalogové č.: 11518936
Zobrazení: 21x
Vloženo: 26.5.2020
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Netradiční betonový šperk pro všechny, kteří mají rádi jednoduchý a moderní styl.

Náhrdelník je tvořený třemi žíhanými betonovými kostkami o délce hrany 12 a 16 mm. Kostky jsou na voskované šňůře (49 cm). Celková váha náhrdelníku je pouhých 21 g.

Náušnice jsou tvořeny žíhanými betonovými kostkami o délce hrany 12 mm. Celková váha náušnic je pouhých 6 g. Druhé náušnice jsou odlevane do lůžka z bižuterního kovu. Váha je srovnatelná, nebo často dokonce menší ve srovnání s běžnými korálkovými náušnicemi.

Kostky jsou z velmi jemného betonu dobarvené pigmenty. Všechny prvky jsou ručně odlévané do forem. Jedná o ruční práci, každá kostička je originál. Struktura betonu je jemnozrnná, nicméně občas jsou v betonu drobné bublinky, jež mu dodávají jeho osobitý vzhled. 

Veškeré betonové prvky jsou ošetřeny speciální impregnací, která zpevňuje povrch proti otěru a zabraňuje usazování nečistot. Je však zcela průhledná, nemění vzhled povrchu. Po uschnutí je nelepivá, umožňuje vzdušnou prodyšnost podkladu a zároveň se zlepšuje tepelná ochrana výrobku. Působí tak ochranně proti vodě a zvyšuje čistotu podkladu s velmi dlouhodobými účinky. Zabraňuje také vzniku výkvětů a mikrotrhlin.

Dodání v dárkové krabičce, posílané doporučeně v obálce s bublinkovou fólií Českou poštou. Osobní odběr ZDARMA v Holicích v Čechách. Po domluvě i v Třebechovicích p. Orebem či Vlčnově u Chrudimi.

Menu
--