Domů Zboží Od mar-ha

Baggy Panenky, vel. 86

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna200 Kč
Česká pošta - psaní doporučené200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od mar-ha

Katalogové č.: 11488084
Zobrazení: 18x
Vloženo: 13.5.2020
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pokud hledáte pro své dítko něco pohodlného a přesto stylového, tak jsou tyto rostoucí Baggy bez kapes úžasnou volbou. Vyrobené jsou z kvalitních a neokoukaných úpletů nebo teplákovin, užijí je dítka s jednorázovými i látkovými plenkami. V pase a kolem nožiček mají širší náplety, které se dají pohodlně zahnout, čímž se zmenší velikost tepláčků. Když dítko poporoste, náplety natáhnete a až se vám bude zdát, že jsou krátké, tak je podkasáte a tepláčky užijete jako tříčtvrťáčky.

Baggy patří mezi nejoblíbenější kousky oblečení. Mnoho parády s nimi naděláte nejen na procházkách a hřišťích, ale i doma. Tepláčky z jemného úpletu nejsou tak odolné proti oděru jako tepláčky z hrubší teplákoviny, ale vše vynahradí pohodlí i v letních dnech.

 

vel. 68: délka 36 cm
vel. 74: délka 40 cm
vel. 80:
délka 44 cm
vel. 86:
délka 47 cm
vel. 92:
délka 51 cm


materiál: teplákovina 95% bavlna + 5% elasten


údržba: jemné praní 30°C, žehlit na mírný stupeň nejlépe z rubové strany, nebělit, chemicky nečistit.

 

Každý kousek oblečení projde našima rukama a je ušit s láskou. Od každé velikosti máme mnohdy pouze jeden kousek. Jedná se o originály, a proto se s největší pravděpodobností bude lišit od fotografie a to v rozložení vzoru nebo umístění cedulky.   

Snažíme se o co nejvěrnější zachycení barev výrobků, ale i tak se mohou barvy lišit od reálných. Záleží na nastavení každého monitoru.

Oblečení je vyrobeno z certifikované látky Oeko-Tex Standard 100l, která zaručuje, že materiál neobsahuje žádné škodlivé látky a splňuje veškeré hygienické požadavky pro děti do 3 let.

Menu
--