Domů Zboží Od Jana.D

Až se Frida bude chtít posadit - sleva

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Jana.D

Katalogové č.: 9558321
Zobrazení: 636x
Vloženo: 16.5.2018
Počet srdcí: 75x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Sleva z 3330,- Kč

-----------------------------------------------

Tento výrobek i fotka byly zhotoveny pro soutěž klubu Nestejní na téma Frída Khalo

-------------------------------------------------------------------------------

Základem sedáku je černá bavlněná látka, která je z horní strany zdobená barevnými aplikacemi doplněnými volným qiltováním. Spodní strana je bez aplikací, je ovšem také zdobená volným quiltováním. 

Horní i spodní stranu tvoří tři vrstvy (vrchní látka, výztuha, spodní látka), které jsou prošívány společně. Díky tomu dochází ke zpevnění sedáku a také k plastičnosti jednotlivých vzorů a tvarů. 
Boční strana je také zpevněna. 

Volné quiltování je technika, kterou se maluje jehlou na látku za pomocí šicího stroje. Veškeré prošívání je práce mých vlastních rukou, nikoliv práce automatu. 

Tím, že jsou zdobené obě strany sedáku a zip je zapracován v bočním dílu, můžete si vybrat, na kterou stranu máte zrovna náladu a tu používat. Nebo je to také praktické v případě, že se jedna strana ušpiní. Obrátíte sedák na druhou stranu a nemusíte hned prát. 

Velikost je tak akorát příjemná na sezení. Sedák můžete vytáhnout, když máte více hostů, nebo ho začnete používat běžně jako já, protože se na něm příjemně sedí. Když máte více sedáků, můžete je naskládat na sebe a nezaberou tak příliš místa, když je zrovna nepoužíváte.

Látky jsou ze 100% bavlny, s výjimkou černé jsou vlastnoručně barvené reaktivními barvami, které jsou krásně výrazné a stálobarevné. Díky ručnímu barvení je na nich jemný vzor batiky.

Sedák se uzavírá na zip a uvnitř je vložený samostatný obal na výplň z bavlny, ve kterém jsou polystyrenové kuličky (EPS kuličky). Tento obal je také uzavíratelný na zip a můžete tak do něj podle potřeby kuličky dosypávat nebo je odebírat.  Díky EPS kuličkám je sedák velmi lehký a lze s ním proto snadno manipulovat. 

Všechny díly sedáku jsou vyztužené. 

Obal je možné díky všitému zipu a samostatnému obalu na výplň sundat a prát.

A jestliže máte rádi pralesní atmosféru a barevnost, můžete se podívat i na obraz vytvořený v tomto stylu, který by vhodně doplňovat tento sedák. 

 Barvy džungle

Materiál: 100% bavlna, PES, výplň - EPS kuličky

Velikost: výška: 15 cm, průměr: 45 cm

Údržba: Obal je možné prát  nejvýše na 40°C na jemný program s šetrným ždímáním. Perte v síťce nebo v jiném obalu. Nepoužívejte  prací prostředky s obsahem bělidell! Nesušit v sušičce, žehlit na bavlnu.

Menu
--