Domů Zboží Od monimoni

Autorská háčkovaná vestička "Bohémské léto"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od monimoni

Katalogové č.: 9728086
Zobrazení: 941x
Vloženo: 19.7.2018
Počet srdcí: 107x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorská, lehce extravagantní, ručně háčkovaná vestička  - maličko hippies, maličko boho - kombinuje smetanovou barvu v základu s tlumeným odstínem středně modré, přízi pepř a sůl a čokoldově hnědou v háčkovaném čtvěrcovém motivu -  ze směsové příze 50% merino vlna/ 50% akrylik, Výrobek z takové příze je odolný, skvěle se nosí i údržuje.

Hlavním zdobným prvkem vesty je čtvercový motiv na zádech, háčkovaný různými technikami. Vpředu se může vesta zavázat na kroudenou šňůrku nebo nosit jen tak - rozevlátá. Po stranách jsou ve švu ponechané cca 10 cm rozparky. Onvpd vestičky je obháčkovaný modrou a smetanovou bervou příze. Vesta, i přes dírkovaný vzor, hřeje a hlavně sluší! ...přes šaty, k džínům, přes tuniky...

Jediný kus - originál!

Velikost: 36 - 38 (celková délka 84 cm, šířka 1/2 47 cm, hlubší průramek - vše v nenataženém stavu)

Modelka je vysoká 162 cm a nosí velikost S

Materiál: 50% merino/ 50% acrylic

Údržba: nejlépe jemné ruční praní, jemný prací prostředek na vlnu - nemneme, nekroutíme, vymačkat do ručníku, vytvarovat do požadovaného tvaru a sušit volně rozložené v horizontální poloze - na ručníku nebo sušáku.

Ovčí vlna merino pochází z horských ovcí původně žijících ve Španělsku odkud se rozšířily postupně do celého světa. Ovčí rouno se výborně přizpůsobilo náročným klimatickým podmínkám chladnějšího a vlhkého prostředí a díky tomu dnes splňuje nejvyšší nároky na funkčnost. Ve srovnání s běžnou vlnou je hedvábně jemná (nekouše), má výborné izolační vlastnosti a je prodyšná.

Acrylic je 100% hypoalergenní materiál, určený i pro děti, 100% nekouše, měkký, snadno se udržuje, zaručuje tvarovou i barevnou stálost, takže i po mnoha vypráních bude výrobek stále sloužit k vaší spokojenosti bez újmy na estetické stránce :-)

Menu
--