Domů Zboží Od Keramika-Kami

Aromalampa - Srdcové tajemství 17cm

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (2)
Aromalampa - Srdcové tajemství 17cm
774 Kč za 1 ks
vyprodané
Keramická aromalampa ve tvaru koule průměr cca 17cm se srdíčky se skleněnou miskou umožňuje jemně uvolňovat vůni po dlouhou dobu, aniž by se vůně přepalovala. S
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Keramika-Kami

Katalogové č.: 10559936
Zobrazení: 519x
Vloženo: 9.5.2019
Počet srdcí: 38x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Keramická aromalampa  ve tvaru koule průměr cca 17cm se srdíčky se skleněnou miskou umožňuje jemně uvolňovat vůni po dlouhou dobu, aniž by se vůně přepalovala. Skleněná miska umožňuje snadné čištění všech částic z předcházející použité vůně, proto si vždy můžete dopřát čistou esenci pro vaši relaxaci.

Barva :Bíla přírodní pálená hlína 

Otvory na svícnu jsou v řádu posvátné geometrie , ve kterém je znázorněn  květ života......přičemž schéma zůstává utajen

Upozornění: U svícnu dochází k zahřívání proto je nutné brát na tuto skutečnost ohled při jeho používání .

 

Feng-šuej /výslovnost, čínsky pchin-jinem fēngshuǐ, znaky zjednodušené 风水, tradiční 風水; česky „vítr a voda“/je tradiční čínské učení, které se zabývá vztahem člověka a jeho životního prostoru v čase. Pokouší se nastolit harmonii v prostoru a umožnit nerušené plynutí energie čchi. Takovým prostorem může být například byt, dům, pracoviště, zahrada nebo město.

Feng-šuej má dvě hlavní školy: školu formy a školu kompasu. Pracuje mimo jiné s polaritou jinu a jangu a s tzv. pěti elementy (voda, země, dřevo, oheň, kov) a snaží se mezi nimi nastolit harmonii prostřednictvím barev, tvarů, materiálů, vůní i zvuku. Jedním z pilířů této nauky je i čínská astrologie. V mnoha ohledech se podobá indickému systému Vástu šástra.

 

 

 

 

    Menu
    --