Domů Zboží Od Bogi-chráněná dílna

Antialergický růženec křišťál, ametyst, ocel

632 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bogi-chráněná dílna

Katalogové č.: 2754004
Zobrazení: 364x
Vloženo: 28.5.2012
Počet srdcí: 43x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ametyst

je duchovní kámen, tvoří most mezi Nebem a Zemí. Podporuje schopnost meditace, ve středověku byl oblíbeným kamenem církevních hodnostářů, bývá nazýván biskupským kamenem.

Křišťál

Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody. Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii uvádí do harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, Zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny. Léčebné využití: vhodný na většinu zdravotních problémů, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, podporuje laktaci.

Všechny kovové části růžence jsou z chirurgické oceli, jinak je růženec z křišťálových kuliček o průměru cca 6mm, ametystové otčenášové kuličky mezi desátky mají průměr 8mm.

Vzhledem ke své délce tento růženec nelze přetáhnout přes hlavu. Pokud chcete růženec nosit na krku, je možné ho po domluvě prodloužit přidáním oček mezi desátky.

Je vyroben z pevného kovu, který zaručuje jeho dlouhou životnost a při dlouhodobém dotyku s pokožkou se nijak nemění a neoxiduje. Kov je bezpečný a proto je používán ve stomatologii a chirurgii.

Drátek pro výrobu nakupujeme přímo od výrobce.

Dodáváme v maličkém plátěném pytlíčku (bavlna) na šňůrku, který ochrání růženec před poškozením. Posíláme v bublinkové obálce.

Menu
--