Domů Zboží Od ErmaBe

ANNI pyžamo / letní komplet len - růžová

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ErmaBe

Katalogové č.: 11057778
Zobrazení: 3009x
Vloženo: 20.11.2019
Počet srdcí: 99x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, opět přijímám objednávky na vystavené nebo již prodané modely dle Vašeho přání ( ve vel. 36 - 42 ) z materiálů Atelieru Terej. Doba dodání je cca 3 týdny. V případě Vašeho zájmu mne prosím nejdříve kontaktujte vnitřní poštou pro bližší informace. Moc Vám děkuji, že jste tady a přeji Vám pevné zdraví a aspoň malou radost každý den... Radka

Pro lepší kvalitu zobrazení detailů prosím rozklikněte fotografie do plné velikosti ! 

Lze ušít na Vaše přání ve velikostech 36 - 42, kraťásky mohou být smetanové a topík v různých proužcich dle nabídky Atelieru Terej.  

Materiál: 100% len české výroby, z atelieru  textilní výtvarnice Evy Jandíkové - na Fleru Atelier Terej - vznikl jako součást kolekce autorské metráže v limitovaném množství. Má oděvní úpravu, je předepraný, střední  gramáž 180gr/m2. 

Barevnost : 2mm proužek v kombinaci růžové a smetanové a jednobarevná pudrová růžová.

Aktuálně skladem pouze s růžovými kraťásky ! Na fotografiích vidíte i možnou variantu se smetanovými kraťásky, ty lze došít na Vaše přáni.

Pyžamko, které můžete nosit i na domácí lenošení  nebo  jako letní komplet,  sestává z topu a kraťásků.

Topík je  pohodlný a prostorný,  jemné vázačky protažené tunýlky na předním i zadním dílu se zavazují na ramenou. Tím se snadno dá regulovat hloubka výstřihu i průramků. Dolní kraj je tvarovám do oblouku.
Kraťásky jsou hladké, pohodlného střihu lehce pod pas, nahoře  do gumiček a s tenkou vázačkou, která pomáhá regulovat velikost.

Ihned k odeslání vel. S  - pro obvod hrudníku 85 - 87 cm a obvod sedu do 96 cm.

Délka topu od ramen cca 63cm, délka kraťásků v bočním švu 38 cm.   Velikost kraťásků v místě lehce sníženého pasu Vám upravím na míru podle Vašeho přání - napište mi prosím k objednávce !


Údržba:  jemné  praní ve 30 stupních, žehlit se nemusí...Prosím perte v neagresivním prostředku, nejlépe v gelu na jemné  barevné prádlo, nesušte v sušičce.

Návrh látky : Atelier Terej, Eva Jandíková
Návrh a realizace oděvu : ErmaBe

Menu
--