Domů Zboží Od Keramika-Kami

Anděl Tajemství -OCHRÁNCE domova- Avanturín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Keramika-Kami

Katalogové č.: 10234185
Zobrazení: 260x
Vloženo: 17.1.2019
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 

Keramická soška o velikosti cca 23cm doplněna Avanturínem ve tvaru srdce  ,barva   přírodní pálená hlína, křídla z lakovaného měděného drátu. Anděl má jemný svítící efekt .V ceně je  keramický kalíšek k možnosti svícení čajovou svíčkou.

Otvory na svícnu jsou v řádu posvátné geometrie , ve kterém je znázorněn  květ života......přičemž schéma zůstává utajeno.

Avanturín 

Avanturín je minerál štěstí, klidu a prosperity. Je používán k ochraně domů před geopategenními zónami, chrání nás před zářením z mobilních telefonů a pohlcuje elektromagnetický smog. Pozitivně ovlivňuje naše rozhodovací schopnosti, inteligenci a kreativitu. Posiluje rozhodovací schopnost, schopnost vést tým a řídit lidi a podporuje k vytrvalosti a plnění vytyčených cílů. Vyrovnává rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií. Avanturín dále zmírňuje hněv, vztek a podrážděnost a naopak nás podporuje v klidné a čisté mysli a dodává radost. Je vhodný i při léčbě deprese a úzkosti.

Z léčebných účinků avanturín vyniká příznivým účinkem na posílení zraku, pomáhá léčit nadledvinky, srdce, dutiny, má příznivý vliv na štítnou žlázu, snižuje hladinu cholesterolu, zmírňuje alergie a ulevuje od migrény.

Síla symbolů – SRDCE

Symbol srdce znázorňuje lásku, lidskost, vztahy. Původní forma symbolu srdce vycházela z tvaru listu břečťanu. Během středověku a evropské milostné literatury se dostalo srdce do své červené podoby. Srdce také díky své souměrnosti může vyjadřovat dualitu: muže a ženu, dvě stránky lidské povahy. Často vídáme plamenné srdce, to zpravidla symbolizuje horoucí lásku, odvahu a zanícený život. Srdce najdeme také ve spojení s dalšími předměty, které rozšiřují význam, např. klíč (odemkneš mé srdce?, nebo šíp (propíchla jsi mé srdce).

Anděl přináší do našich životů světlo, klid, harmonii a lásku. Poskytuje nám pocit ochrany a bezpečí.

Menu
--