Domů Zboží Od Střelkyně

Anděl-strážce čistoty ledovců

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Střelkyně

Katalogové č.: 9980979
Zobrazení: 356x
Vloženo: 21.10.2018
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, nově konečně nabízím i dopravu Zásilkovnou. Protože ale ne vše je možno takto posílat (nelze křehké nebo zboží v celkové ceně vyšší než 5.000,- Kč), je nutno se v těchto případech domlouvat přímo u objednávky. Přeji všem hezký den.

Kdysi velmi, velmi dávno jsem sjížděla na raftu rakouskou řeku Salzu. Neopren jsme znali jen z doslechu a tak jsme se všichni klepali zimou jako ratlíci, ačkoli lesy na stráních okolo nás hořely těmi nejohnivějšími barvami. Byl říjen a Salza je říčka ledovcová. Ale proč o tom píšu ... ta voda měla přesně stejnou barvu jako toto sklo, dodnes ji mám před očima. Takže když jsem tenhle poklad objevila v regálu, okamžitě jsem po něm skočila, i když cena mi vyrazila dech stejně jako tenkrát šplouchanec té ledové vody za krkem.

Vitráž tiffany, vyrobeno podle vlastního návrhu.  Použila jsem velmi neobvyklé sklo bělavo-zelenkavé barvy, se šmouhami růžové a trošku i světle fialkové, téměř neprůhledné, jakoby mléčné.  Na křídlech je čiré sklo s výrazným vzorem, taky vzácnost, které se dnes již nevyrábí. Vlásky a srdíčko jsou ručně vyráběny z postříbřeného drátku a bílá dárková krabička je v ceně. Ještě kousek tohoto skla mám, takže na pár andělů do Vánoc jistě vyjde, ale zbarvení už bude pokaždé trošku jiné.

Barevné a čiré sklo, rozměr je cca 15 x 21 cm a bílá dárková krabička s průhledem je v ceně.

A těm, kteří nekopírují, děkuji, že používají vlastní nápady a nekopírují...

Menu
--