Domů Zboží Od Saffron

Amulet - Maorské Toki, uzel věčnosti

2 997 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce115 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Saffron

Katalogové č.: 11169542
Zobrazení: 652x
Vloženo: 15.1.2020
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Naši slovenští zákazníci mohou provádět bezplatné platby na slovenský účet ve Fio Bance, a.s. v Eurech. A poštovné neplatí již od nákupu nad 80,- EUR.

Nádherný jadeitový  amulet (Barma), inspirovaný Novozélandskou tradicí Toki, vybroušený hezky ručně, a samozřejmě vyleštěný...   Ruční brus, broušeno u Saffron.  (Oboustranný šperk)

Význam tohoto Toki (nebo také Adze) "uzlu věčnosti  je symbolika svazku na věky věků, ať jde o partnerský svazek či posílení přátelství. Je to nádherný dárek pro všechny milované. 

Kus krásného, skutečně pravého jadeitu původem z Barmy. Barmské jadeity mají velmi mnoho podob a každá je něčím krásná. Ty nejčistší a nejprůsvitnější zářivě zelené jsou pak oceňovány na statisíce. 

Jadeit je od pradávna spojován, a to ve všech orientálních zemích s blahobytem, úspěchem a štěstím.. no něco jako čtyřlístek :-D

Číňané si jej extrémně považují, a připisují mu spoustu zajímavých vlastností jako je podpora člověka tam, kde něco dlouho trvá, například při studiu, či odloučení například v zahraničí. Zdá se že vlatsnit Jadeit je pro Číňany skoro povinné, a luxusní kousky se dědí  z generace na generaci. 

Je to nesmírně houževnatý kámen, což je jeho velice ceněná vlastnost, i jemné řezby neztrácí nošením tvar a lesk. 

Menu
--