Domů Zboží Od Carlita

Háčkovaná kruhová šála hořčicová tunel

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Carlita

Katalogové č.: 9846469
Zobrazení: 224x
Vloženo: 4.9.2018
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Bouře, která se přehnala, byla ještě dílem podzimních běsů. Avšak podzim už přece jen zapadal za hvězdný obzor. Byl to tedy ten okamžik krajní rovnováhy mezi ročními údobími, zázračný bod času, kdy se svět položil právě na nejvyšší hřeben. Jako by odtud obracel pohled ke stárnoucímu podzimu, dosud v oparu jeho divokých rozmarů a upíral zrak dále za něj k osudné zimě. Dopoledne vklouzlo pod příkrov světla. Pod ním odpočíval průzračný vzduch. Nic ostrého v této svěžesti, ale ani nic mírného. Zázračná nehybnost."

Henri Bosco – Měsíční pahorek v dlani

  • Háčkovaná "nekonečná" šála je vytvořená z trpělivosti, lásky a času (a také z prémiové akrylové příze, která nekouše, ale hladí). Tato šála krásně zahřeje na podzim a zimu, je velmi jemná.

  • Jantarová barva rozzáří každý outfit.

  • Styling tip: Šálu můžete kombinovat jak se teplými barvami, se kterými bude krádně ladit, tak se studenými, s nimiž bude vkusně kontrastovat. 

  • Péče: Věnujte prosím pozornost péči o výrobek. Protože je šála ručně háčkovaná, zaslouží si delikátní (avšak nijak náročné) nakládání. Šálu ponoříme do vlažné vody, necháme nasáknout. Poté vodu opatrně vymačkáme – nekroutíme, šálu na chvíli zabalíme do froté ručníku, ten nasaje další přebytečnou vodu. Vlhkou šálu pak rozložíme na koberec nebo matraci a opatrně vypneme do požadovaného tvaru. Necháme volně proschnout. Tento postup opakujeme při každém praní. 

  • Velikost: Délka: 160cm, šířka: 30cm
    Menu
    --