Domů Zboží Od Doskyna

Amazonitový (sleva z 390 Kč)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Doskyna

Katalogové č.: 11375767
Zobrazení: 94x
Vloženo: 5.4.2020
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej! Zlevnila jsem veškeré lapače snů! :-) Zakázky až do odvolání nepřijímám, vybírejte, prosím, z dostupného zboží. Děkuji za pochopení a přeji všem klidné dny! :-)

Lapač snů ve smaragdově zelené a modré barvě doplněný krásným pštrosím perem, zlomky amazonitu a dřevěnými korálky. Průměr kroužku činí cca 10 cm, celková délka i s úvazem cca 41 cm.

Tento talisman s indiánskými kořeny má dle pověsti chránit majitele před špatnými sny a navozovat příjemnou atmosféru a pohodu v místnosti, kde je zavěšen.

Legenda o vzniku lapačů snů praví, že za starou šamankou přišla žena, které v noci neustále plakalo dítě. Moudrá šamanka jí poradila, jak vyrobit magický lapač snů, který má dítěti přinést klidný spánek. Žena talisman vyrobila podle šamančiny rady a od té doby její dítě spalo klidně a bez pláče.

Lapač snů se skládá z několika částí – kamínek či korálek uprostřed síťky znázorňuje samotného člověka, naši osobu; kruh znázorňuje svět a vesmír a je první překážkou pro zlé sny; síťka slouží k zachycení zlých snů, které jsou s prvním slunečním paprskem spáleny; peříčka zachycují dobrou energii a sny, které pouští do duše spícího člověka.

Amazonit je mimořádně uklidňujícím kamenem, který tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a odstraňuje negativní bloky. Zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Amazonit léčí osteoporózu, zubní kazy, udržuje v rovnováze metabolismus narušený blokací nervového systému, přináší úlevu při svalových křečích.

Zelená je barvou rovnováhy, klidu a naděje, působí uklidňujícím dojmem, pohled na ni napomáhá regeneraci a načerpání nové síly.

Modrá barva vyjadřuje pocit svobody, daruje nám inspiraci, představuje opatrnost, rozvážnost, vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.

Menu
--