Domů Zboží Od nauši

akvamarínek na pupík

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od nauši

Katalogové č.: 6276337
Zobrazení: 217x
Vloženo: 29.4.2015
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Piercing do pupíku z kuličky akvamarínu v tyrkysové barvě a chirurgické oceli.

Vzdálenost průvleku (od kamínku k zavírací kuličce) je 1 cm, tloušťka tyčky 1,2 mm, kamínek má v průměru 8 mm.
Jedná se o drobnější šperk, ale je možné nosit i v uších (tedy pokud nemáte dírky píchlé moc vysoko, to by náušnice zakryl ušní lalůček). Nosit jí můžete například jako doplňkovou (druhou) náušnici anebo objednejte 2 a máte páreček do uší.
A samozřejmě mohu vyrobit piercing i z jiných kamenů (inspirace viz poslední fota).

AKVAMARÍN
Je kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.
Zajišťuje dobré zdraví, mírní bolesti zubů a dásní, léčí bolesti v krku, sennou rýmu, funguje proti krátkozrakosti i dalekozrakosti. Uvádí do rovnováhy hypofýzu a štítnou žlázu, působí dobře i na svalovou hmotu. Upravuje funkci střev, žláz, léčí nemoci horních dýchacích cest, poruchy řeči. Příznivě působí na srdce a plíce, mírní astma a kašel, uvolňuje napětí šíje.
Čistíme přes noc v misce s vodou (příp. s mořskou solí) a nabíjíme na křišťálu při měsíčním světle (nebo na denním světle mimo sluneční paprsky, akvamaríny na slunci blednou).

Menu
--