Domů Zboží Od černé náramky

achátové srdíčko s levandulí

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 9267532
Zobrazení: 38x
Vloženo: 5.2.2018
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥

Energetický náramek achátové srdíčko s levandulí z lesklého šedého achátu, jadeitu levandulové barvy a zeleného jaspisu je doplněn korálky hematitu zlaté barvy (velikost cca 6 mm).

Skvěle se hodí k bázlivcovu srdci

https://www.fler.cz/zbozi/bazlivcovo-srdce-9270466

achát achát

nebo kombinujte dle své fantazie!

Každý korálek je jiný a tak každý náramek je originál, i když jde o stejný model. 

Na fotografii právě ten náramek, který kupujete.

AKCE! Ke dvěma náramkům jako dárek skvěle doplňující minerálové náramky náramek SRDCE NA GUMIČCE!

Korálky jsou navléknuty na dvojité pružence, elastomeru, tedy návlek je extrémně pevný. Uzlík ukryt, a tedy nevykukuje a neruší lad kamenů.

Náramek je v délce cca 18 cm. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Každý náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují léčení těla i mysli, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Achát je uklidňující kámen. Podporuje citovou, tělesnou a duševní rovnováhu, tedy harmonizuje naše tělo. Pomáhá překonávat negativní pocity, vnitřní zlobu, posiluje sebedůvěru a lásku, je nápomocný při citových zklamáních. Navozuje pocit jistoty a bezpečí.

Hematit je zvláště účinný ochranný kámen. Už v Egyptě se nosil jako amulet, který ochraňuje zdraví. Kámen mocný ve vytahování nemocí z těla, kladně působí na tvorbu krve. Aktivuje naši vůli, dodává odvahu a rozhodnost k činům. Odstraňuje psychické výkyvy a poruchu. Přináší vnitřní klid, hamonii a spokojenost.  Pomáhá bojovat se špatnými návyky, jako je přejídání, kouření.

Jaspis je silný ochranný kámen, jež  přináší klid a zmírňuje stres, vyhání zlé sny a odstraňuje negativní energii. Ovlivňuje svou energií a léčivými vlastnostmi tělo i mysl a zajišťuje mezi nimi rovnováhu. Přináší do  života mír, klid a pohodu.  

Zelený jaspis podporuje vytrvalost, posiluje sebeovládání a dodává energii. Už kdysi byl hojně užíván při obřadech s cílem zvýšit plodnost a podpořit dobrý průběh těhotenství. 

Jadeit je ochranný kámen. Přináší do života harmonii, štěstí a přátelství, uklidňuje mysl. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, pomáhá při poznávání sebe sama. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jadeit přitahuje štěstí a přátelství.

Levandulový jadeit nabízí úlevu od citové bolesti či traumat a současně zvyšuje vnitřní klid. Učí bystrým reakcím, zdrženlivosti v citových záležitostech a současně i schopnosti stanovit si v nich jasné hranice.

Menu
--