Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Zimní víla...(křišťál, granát) na přání

Autorský cínový šperk s cínovou vílou, velmi krásným křišťálem a kuličkami granátu...

Šperk je vyroben z krásného mlžného křišťálu, kuliček almandinu, mědi a cínu. Kámen má velikost 2,6 x 2,8 x 2cm, barva je čirá s krásnou vnitřní mlhovinou - nedaří se mi pěkně vyfotit. Je usazen v cínu, zdoben cínovaným drátem a kuličkami cínu. Na kameni je usazena drobná cínová víla (tělo je detailně zpracovaný odlitek, křídla ručně vyrobená z cínovaného drátu). Křídla víly zdobí temně rudé kuličky granátu - almandinu. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno, zavěšeno na tmavě rudých voskovaných šňůrkách s organzou, délka 43+5cm. Celková velikost šperku je 6,2 x 6cm. Váha šperku je 41 gramů.

šperk je originál.


Křišťál je "kámen kamenů" ...Symbol světla a očisty. Celá tisíciletí byl a je považován za účinný talisman s tajemnými a magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a Nové Guniei jeho pomocí přivolávají déšť. Je to zcela univerzální kámen, vhodný pro každého z nás. Čirá, jasná zář křišťálu nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v naší duši jako Božské světlo a zcela nás prozařuje svoji tvůrčí silou. Působí jako katalyzátor vyměňující negativní energii za pozitivní,čímž uvádí do rovnováhy celý organismus. Prohlubuje inspiraci,intuici,meditaci, současně čistí a chrání auru. Přináší klid, trpělivost a harmonii do života.

Granát povzbuzuje lásku a oddanost. Udržuje v rovnováze sexuální touhu a dokáže napravit citovou disharmonii. Jedná se o kámen podporující pevné vztahy a zájem o druhého. Je užitečným krystalem ve chvílích krizí. Prospívá zejména v situacích, z nichž zdánlivě není východiska. Právě tak poslouží ve chvílích, kdy se život roztříští na kusy nebo se promění v nekonečnou řadu traumat. Dodává sílu, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy - především tím, že dodává odvahu a vnáší naději do zdánlivě beznadějných situací. Pod vlivem granátu se krize mění v jednoznačné výzvy. Současně granát v takových chvílích může přivolat někoho na pomoc. Aktivuje činnost dalších krystalů, jejichž účinky zesiluje. Granáty vybroušené do hranatých tvarů údajně přinášejí štěstí v obchodních záležitostech.

 


 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
,
sklo
Minerály a ostatní:
křišťál
,
granát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.7.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10715584
Vloženo: 5.7.2019
Menu
--