Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Zářivé srdce...(labradorit)

Autorský šperk z kolekce Hvězdný prach. Kolekce obsahuje pouze šperky z tajemného a krásného labradoritu. Tento kámen mě svojí krásou a velkou proměnlivostí naprosto fascinuje. Nejen pro jeho nádherné barvy, ale i pro silnou energii, která z něj vyzařuje. Název kolekce Hvězdný prach jsem zvolila proto, že některé prameny uvádí,  že labradorit obsahuje hvězdný prach a ono duhově modrozelené světlo, které vyzařuje ze svého nitra je lehounká hvězdná mlha, kterou do něj vložili andělé...

Autorský cínový šperk se srdíčkem z labradoritu s modrou a zlatou labradorescencí...

Velikost kamene je 3,5 x 3,8cm. Labradorescence je v odstínech modré a zlaté. Odstíny se mění dle dopadu světla. Kámen je zasazen v cínu - bez lepení, zdoben cínovaným drátem a kuličkami cínu. Celková velikost šperku je 4,5 x 3,8cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Zavěšeno na černém řetízku 45cm (foceno na kůži). Váha šperku je 17 gramů.

šperk je originál

Labradorit pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době životních změn.

 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
labradorit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.2.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 11268295
Vloženo: 24.2.2020
Menu
--