Domů Prodané zboží prodejce atelier.ap střelec pastelový

signovaný originál, 8x8cm, na bílém kartonu A5. kombinovaná technika

Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi. K jejich povahové výbavě nepatří kousavá satira nebo zlomyslnost, ale z jejich představy o spravedlnosti vyplývá, že si lidé zaslouží znát pravdu. 
Jsou to lidé okamžitých reakcí, kteří často jednají z náhlého popudu, aniž by stihli domyslet následky svého chování. Dovedou být v okamžiku popuzení a vybuchnout, ale stejně rychle na vše zapomenou a ani v nejmenším netuší, že někomu zanechali šrám na jeho nitru. Oni to přece tak zle nemysleli! 
Kdo je pozná blíže a zvykne si na ně, zažije nejen hodně legrace, ale najde v nich spolehlivé přátele, kteří sice někdy dost mluví, ale zpravidla se jim dá věřit. 
Tito lidé nesnášejí pocit jakéhokoli omezování. Jsou schopní hodně pracovat, ale nesmí mít dojem, že to je nevyhnutelná povinnost a že je nad nimi dozor. 
Jsou rádi v roli hostitelů a jako takoví, často přehánějí své možnosti, na čemž má vinu jejich bezstarostnost v okamžiku, kdy se dobře baví. Stejně bezprostředně jednají, potřebuje-li někdo pomoc. Udělají hned, co je zapotřebí a neuvažují, jestli se dožijí oplátky nebo alespoň vděčnosti. Sami pro sebe mnoho prostředků nepotřebují, protože nevyhazují peníze na okázalou reprezentaci, ale systematičtí střádalové to v žádném případě nejsou. 
Dovedou brát život z jeho lepší stránky a dovedou inspirovat i své bližní k veselejšímu pohledu na svět. Tím vším se jeví svému okolí jako trochu povrchní, ale mají v sobě filozofického ducha, který jim dává nadhled nad malicherností a pomáhá jim i smířlivost a dobrota. Tento svůj "image" si kazí svým nekompromisním bojem za spravedlnost, kdy se neubrání prudším projevům. Jejich okolí většinou přehlédne, že jen zřídka bojují sami za sebe. 
Svou hrdost hájí i za cenu materiálních ztrát. Neradi dlouze vysvětlují, neradi se pokořují, takže jejich boj se zúží na prásknutí dveřmi a svá práva oželí.

charakteristika znamení převzata z: http://znameni-zverokruhu.najdise.cz

Barvy:
Motiv:
lidé
,
jiné
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.7.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: atelier.ap
Katalogové č.: 5849894
Vloženo: 17.12.2014
Menu
--