Domů Prodané zboží prodejce Hopley Sluneční Štír - kyvadlo orgonitové, virgule

Umíte to s kyvadlem? S orgonitovým to jde úplně samo - ta ode mne jsou postříbřená a nesou ve špičce drahé kameny dle receptury. I když je můžete zavěsit prakticky kamkoliv v interieru nebo do okna (ve skupince vypadají opravdu mile), nebo nosit jako přívěsek, vždy vám poslouží skvěle právě jako kyvadlo.

Vložila jsem sem královský Karneol, oranžový kámen moci a energie. Pak Rubín, jasný tón vítězství, a symbol něhy ve vztazích - Jantar, který nám pomáhá zahojit sebe i druhé a neztrácet při tom nervy a energii. Podívejte se do afirmace na konec popisu ;o)

Může být váš. Férová nabídka za kus ruční práce, hrst drahých kamenů a špetku toho umění, co je dáno shůry.

Něco navíc: Přijde k vám v dárkovém balení s návodem, afirmací receptury a s popisem kamenů.

Rozměry: cca 25 mm x 40 mm, 10 g, objem 7ml. Ocelové poutko uložené v těle orgonitu.  Řetízek je bižuterní, délka cca 21cm, opatřen karabinou a kuličkou z přírodního křišťálu. Tvar je odvozený z taženého skla, tedy mírně nepravidelný. Malé a lehké orgonity potřebují lehký stříbřitý kov, kterým energie protéká rychle - proto používám hliník, stříbření a na vrcholu kloboučku je vždy poutko pro zavěšení. Poutko je z oceli.

Složení: Směs jemných kovových třísek, pryskyřice, jantaru a drceného křištálu = funkční směs orgonitu. K nim je ovšem přidána fascinující směs drahých kamenů. Tzv. drahokamový recepturám se věnuji 5 let a odvozuji je z vašich životních (nativních) horoskopů. Horoskopy s návrhy kamenů píšu tedy i na přání. :-)

Bezpečný hladký povrch: použita pryskyřice určená k výrobě šperků.

Zdobení: částečně dozdobeno postříbřením - plátkovým stříbrem (dle vyobrazení).

Afirmace, poslání, symbolika:

Ohnivý, vášnivý, omnipotentní. Velmi sexy, velmi dravý, velmi úspěšný. Jedna z nejoblíbenějších kombinací (nejen, ale často právě pro muže). Chrání před blbci a nepřáteli. Přináší štěstí a úspěch v podnikání, přináší nadbytek, ocenění a postup v díle. Je výzvou k radosti z vlastní aktivity, je šarmem a smyslností. Je talismanem úspěchu u druhého pohlaví, nese symboliku radosti spojení. Podporuje moudrost ve vztazích.

Se Slunečním Štírem přichází pohyb, radost a ocenění. Projevíte ráznost a průbojnost. Štír symbolizuje střed duše, nese zdravé sebevědomí, probouzí rovnost: Znáte-li svou cenu, umíte také říct: NE. Přihlaste se o svá práva energicky. Ucházejte se o přízeň ostatních v otevřeném konkurenčním boji. Ve Slunečním Štíru se odráží i zdravá pýcha nad vlastní činností, potěšení z vlastní aktivity a osobní hrdost. Buďte připravení se vší svou inteligencí prohlédnout situaci a následně dát přesný zásah. Štír totiž má, jako znamení, vždy náskok. Proto máte se Slunečním Štírem cit pro správné načasování i vy.
Sluneční Štír učí říkat „ne”. Kdo neumí říct "ne", je manipulován ostatními a jeho vlastní tvořivost je odsunuta jako nedůležitá. Když říkáte "ne", ponecháváte si svůj vlastní prostor, svou energii pro vaše vlastní přání. A najednou máte tolik energie! Najednou se plní vaše přání. A vlastní invence, jíž teď patří pozornost, přitahujeme do života šťastné okolnosti. Jak důležité bylo říct: „Ne, teď já!” Zázrak Slunečního Štíra se děje postupně: nejprve respektujete sebe, máte prostor, kam může vejít inspirace, projevujete vlastní aktivitu, pracujete a pak sledujete, jaké následky vaše snaha přinese. Spatříte je. Mohou mít trochu jinou podobu, než jsme čekali, ale jistě smysluplnou v dlouhodobém horizontu. Nechejte se trochu překvapit ;o)

Orgonit (R) jako talisman.

(C) Orgonity od Hopley

Barvy:
Styl:
romantický
,
extravagantní
prodejní cena
765 Kč
Prodáno 6.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Hopley
Katalogové č.: 5173641
Vloženo: 26.5.2014
Menu
--