Domů Prodané zboží prodejce lesito Skřítek Jejda v pelíšku - mentolový

"Ve skořápce obvykle bývají ukryté oříšky, ale z té naší se místo oříšku vyloupl skřítek, mrňavý, střapatý a ušatý."

Postavička skřítka Jejdy se zrodila uprostřed krásného léta, které jsme s malými dětmi z naší rodiny trávili na chalupě. Dětí byla hromada, a tak není divu, že bylo hodně živo a veselo a hlučno. Naši nejmenší se stali předlohou pro postavičku Jejdy – má kousek každého z nich. Skřítek je veselý, upovídaný, přítulný, všude je ho plno a všude strká nos. Přesně jako naši prckové. A právě proto se děti se skřítkem hned spřátelí.

Veselé autorské příhody skřítka Jejdy (třeba o tom, proč má tak veliké uši a neobvyklé jméno) jsou natisknuty v malé knížečce / sešitku, která je součástí malé kapesní sady. Celá sada je tvořena skřítkem, kapsičkou/postýlkou a sešitkem s pohádkami.

Jejda je skřítek vskutku kapesní, rád spinká ve své kapsičkové postýlce, která nesmí chybět ve výbavě. Avšak ještě raději se přitulí ke své holčičce či klukovi. Když svýma packama obejme ručku dítěte, stačí zacvaknout patentku a váš prcek může nosit svého kapesního kamaráda všude s sebou.

Kromě kapesní varianty ve dvou barevných provedeních vznikl také skřítek Jejda ve větší velikosti (bez kapsičky, s dřevěným kroužkem na zavěšení). Všechny varianty najdete zde.

Malá taštička / kapsička slouží k uložení skřítka a sešitku s pohádkami. Lze ji zavěsit třeba na opasek nebo na krk (stačí provléct stuhu napevno našitými poutky na kapsičce).

Skřítek má na čepici šňůrku s kouzelnou rolničkou - zacinkáte a hned je všem o kousek veseleji. Šňůrka se také hodí k zavěšení skřítka, ze kterého se může rázem stát milá dekorace nejen do dětského pokoje. Ruce skřítka jsou opatřeny patentkou, aby bylo možno skřítka připnout třeba na dětskou ručku anebo na lampičku nad postel. Bříško zdobí dřevěná hvězdička.

Zvířátka a postavičky s příběhy pomáhají rozvíjet tvořivost, fantazii, logické myšlení i slovní zásobu. A především jsou skvělou pomůckou všude tam, kde se jen nudně čeká (na cestách, v čekárně, na úřadech). Uvidíte, že pohádku budou napjatě poslouchat všichni okolo vás – zvědaví, jak to dopadne :)

Skřítek je ušit z bavlněných látek, tělo je vypodloženo vlizelínem, detaily domalovány nezávadnou barvou na textil, vyplněn je antialergenním dutým vláknem.

Kapšička je rovněž z bavlny, celá vyztužená výztuhou, doplněná o šňůrky (možnost zavěšení), zapíná se na suchý zip.

Velikost skřítka je asi 20 cm (včetně nohou), velikost kapsičky je cca 14x15 cm.

Doporučuji čistit vlhkým hadříkem, lze rovněž šetrně vyprat - jemné praní v ruce ve vodě o teplotě max. 30°C, po vyprání ihned usušit rolničku a skřítka nechat volně uschnout.

Didaktická pomůcka. Nevhodné pro děti do tří let.


Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.12.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: lesito
Katalogové č.: 10066147
Vloženo: 14.11.2018
Menu
--