Domů Prodané zboží prodejce lesito Sada 3 lesních zvířátek s pohádkami

Za horami, za kopci a ještě o kousek dál stojí domeček. Vypadá jako obyčejný domeček, ale obyčejný není. Bydlí v něm totiž medvídek Nils...

V sadě se zvířátky najdete medvídka, lišku a sovičku. A také sešitek s příběhy malého Nilse. Autorkou obrázku je ilustrátorka Jana Kloučková Kudrnová. 

V sešitku jsou tři příběhy: Vaši nejmenší se dozví, proč má Nils tak rád zmrzlinu, co se stane, když neposlechne maminku, a také jak to dopadne, když malá lištička tahá z vody pořádného medvědího kluka. Vaše dítě se zabaví se zvířátky, zatímco mu čtete. A brzy určitě začne tvořit vlastní příběhy. Vymýšlejte s Vašimi nejmenšími nové dialogy a nová dobrodružství, nechte je rozvíjet jejich fantazii, logické myšlení, tvořivost.

Celá sada je uložena do praktického pytlíku - sbaleno na cesty nebo do čekárny k doktorovi.  Pytlíček lze snadno uzavřít a stáhnout pomocí tkanice a dřevěného korálku - hravě to zvládne i malé dítě, aniž by bylo třeba zavazovat tkaničku. Upozornění: Barva/vzor pytlíku se může lišit od vyobrazeného v závislosti na skladových zásobách látek. Vždy však vybírám tak, aby pytlíček ladil stylově či barevně se zvířátky.

Zvířátka jsou ušita z bavlny a filcu, vyplněna dutým vláknem, detaily domalovány barvou na textil. Doporučuji čistit vlhkým hadříkem.

Velikost: medvídek (vč. nožiček) cca 15,5 cm, sovička cca 9 cm, liška cca 13 cm.

Didaktická pomůcka s doprovodným textem. Nevhodná pro děti do tří let.

Domeček není součástí sady.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.3.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: lesito
Katalogové č.: 8476666
Vloženo: 24.4.2017
Menu
--