Domů Prodané zboží prodejce Ivana Knapova Rafael - patron všech zkoušek (tisk karton)

Milí zákazníci.

Tyto - panáky - anděly jsem ušila v r. 2008 a sestavila z nich celou knížku (spíš knížečku). Ta je ovšem již vyprodaná a znovuvytištění zatím neplánuji, ale jednotliví andělé  jsou tu pro vás stále. Můžete s jejich pomocí povzbudit a potěšit každého, kdo to potřebuje.

Obrázek vám mohu poslat v datech a vy si ho vytisknete v požadované velikosti a počtu (prosím nepoužívat pro komerční účely). V tom případě prosím do poznámky k objednávce váš e-mail.

Zákaznice, které se s daty nekamarádí, si překliknou na variantu - tisk karton a přijde jim poštou obrázek ve velikosti 13x18cm. Poštovné mám nastaveno na cenu obyč. dopisu. Pokud objednáváte obrázků víc, nebo české poště nedůvěřujete, napište mi prosím do pozn. k objednávce že preferujete doporučený dopis. Navýším poštovné a pošlu dle přání.

Na doplňkovém fotu je obrázek opatřen "vodotiskem" - srdíčkem, kvůli bezplatnému stahování. Zakoupený obrázek vám samozřejmě přijde čistý, bez srdíčka.

Pomůti ti v soustředění.

Učil ses? Tak nic to není!

Já zajistím stěstí dosti, ke zkoušce přistup bez starosti -

předveď šarm svojí osobnosti!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Prosím tě, Rafaeli.

Udržuj mou mysl ve formě a svěží,

je toho dost, oč tu běží...

Barvy:
Velikost:
A5
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Ivana Knapova
Katalogové č.: 7140511
Vloženo: 9.1.2009
Menu
--