Domů Prodané zboží prodejce Doskyna Pro spáče

Lapač snů v hnědé, rezavohnědé a oranžové barvě doplněný bažantími peříčky, zlomky mahagonového obsidiánu a dřevěnými korálky. Průměr kroužku činí cca 10 cm, celková délka i s úvazem cca 36 cm.

Tento talisman s indiánskými kořeny má dle pověsti chránit majitele před špatnými sny a navozovat příjemnou atmosféru a pohodu v místnosti, kde je zavěšen.

Legenda o vzniku lapačů snů praví, že za starou šamankou přišla žena, které v noci neustále plakalo dítě. Moudrá šamanka jí poradila, jak vyrobit magický lapač snů, který má dítěti přinést klidný spánek. Žena talisman vyrobila podle šamančiny rady a od té doby její dítě spalo klidně a bez pláče.

Lapač snů se skládá z několika částí – kamínek či korálek uprostřed síťky znázorňuje samotného člověka, naši osobu; kruh znázorňuje svět a vesmír a je první překážkou pro zlé sny; síťka slouží k zachycení zlých snů, které jsou s prvním slunečním paprskem spáleny; peříčka zachycují dobrou energii a sny, které pouští do duše spícího člověka.

Mahagonový obsidián je kamenem, který rezonuje se zemí, uzemňuje, chrání před negativitou a dodává sílu. Stabilizuje, posiluje slabou auru, odstraňuje energetické bloky a harmonizuje čakru solar plexu. Napomáhá oživovat stanovené cíle a podněcuje k dosažení vyšších rovin. Svými vibracemi působí jemněji než černý obsidián. Přináší úlevu od bolesti a zlepšuje krevní oběh.

Hnědá je barva země, pokory a askeze, dokáže působit klidně a důvěrně, je barvou spolehlivých a trpělivých lidí.

Oranžová je barva optimismu, mládí a radosti ze života. Má pomáhat proti depresím, pesimismu a nechuti. 

Barvy:
Styl:
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 31.10.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Doskyna
Katalogové č.: 9723798
Vloženo: 17.7.2018
Menu
--