Domů Prodané zboží prodejce Mýdlárna na Pálavském vršku PRO PANÍ UČITELKU - Heřmánkový květ s věnováním

Malá pozornost pro paní učitelku jako voňavé poděkování. 
... s krátkým textem na přání 
... zabaleno v celofánovém zdobném sáčku s dřevitou vlnou. Na přání dáme do obyčejného papírového sáčku. 

CENA za jedno balení ♥ 

Heřmánkový květ je další z řady olivových mýdel z naší nabídky, jenž vás svojí jemnou vůní heřmánkových květů vrátí do dob, kdy se tato úžasně léčivá bylina hojně vyskytovala na polích a loukách. Zvláčňující a výživné účinky olivového oleje jsou tak obohaceny o hojivou a sklidňující sílu heřmánku, jenž blahodárně působí na citlivou a poraněnou pokožku.

Extra panenský olivový olej je malý tekutý zázrak. Je velmi vhodný pro suchou, podrážděnou, alergickou, zánětlivou, poraněnou či jinak poškozenou pokožku. Lze jej rovněž doporučit v péči o jemnou pokožku. Obsahuje totiž kromě vitamínu E, který tělo chrání před volnými radikály a zabraňuje předčasnému stárnutí kůže, i vitamín A, jenž zjemňuje pokožku a napomáhá při tvorbě nových buněk.

Éterický olej z heřmánku modrého  je analgetický a hojivý, používá se na alergie, ekzémy a jiné kožní defekty.

Éterický olej z grapefruitu má příjemnou hořce kořennou vůni, olej má pročisťující účinky a pomáhá při vylučování toxinů.

Heřmánek květ je znám svými léčivými a uklidňujícími účinky na citlivou a poraněnou pokožku.

Mýdlo je vyráběné metodou za studena a doba zrání na dřevěných roštech je 5 týdnů. Je ručně krájené, prosím tedy o toleranci v drobných hmotnostních odchylkách.

Obsah: 95 g +- 5%

Složení INCI: Sodium Olivate (olivový olej), Aqua (voda), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Palmate (palmový olej), Olea Europaea Fruit Oil (extra panenský olivový olej), Chamomilla Recutita Flower (sušené květy heřmánku), Chamomilla recutita Flower Oil (esencilání olej heřmánek modrý),Citrus Grandis Peel Oil (esencilání olej grepfruit), Citrus Grandis Seed Extract (výtažek z grepfruitových jader).

Používáme jen čistý palmový tuk z kontrolovaného ekologického zemědělství. Olejové palmy, ze kterých pochází tento tuk, rostou na plantáži, která nevznikla vykácením tropického pralesa.

Dodáváno zabalené viz. obrázek

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.5.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
Menu
--