Domů Prodané zboží prodejce Doskyna Pro Adélu - na přání

Lapač snů v šedé a bílé barvě doplněný kachními peříčky, zlomky magnezitu a perličkami. Průměr kroužku činí cca 8 cm, celková délka i s úvazem cca 30 cm.

Tento talisman s indiánskými kořeny má dle pověsti chránit majitele před špatnými sny a navozovat příjemnou atmosféru a pohodu v místnosti, kde je zavěšen.

Legenda o vzniku lapačů snů praví, že za starou šamankou přišla žena, které v noci neustále plakalo dítě. Moudrá šamanka jí poradila, jak vyrobit magický lapač snů, který má dítěti přinést klidný spánek. Žena talisman vyrobila podle šamančiny rady a od té doby její dítě spalo klidně a bez pláče.

Lapač snů se skládá z několika částí – kamínek či korálek uprostřed síťky znázorňuje samotného člověka, naši osobu; kruh znázorňuje svět a vesmír a je první překážkou pro zlé sny; síťka slouží k zachycení zlých snů, které jsou s prvním slunečním paprskem spáleny; peříčka zachycují dobrou energii a sny, které pouští do duše spícího člověka.

Magnezit přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit. Umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činí nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku k sobě samým, otevírá srdeční čakru. Magnezit pomáhá ukládat magnesium v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, pomáhá při menstruaci, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, ledvinové kameny, močový měchýř, křečové žíly. Hojí zuby a zubní kazy, zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, snižuje horečky a zimnici, je prevencí proti arterioskleróze, angině pectoris a dalším srdečním chorobám.

Šedá je barvou neutrality a kompromisu. Bývá též označována jako barva pokory, je spojována s rozumem a přemýšlením.

Bílá barva je symbolem čistoty, jasnosti, nevinnosti a napomáhá přemýšlení.

Barvy:
Styl:
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.10.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Doskyna
Katalogové č.: 9985592
Vloženo: 22.10.2018
Menu
--