Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Přívěsek křížek a čtyřlístek "Láska a víra"

České sklo s AB pokovem – výsledek je nádherná barva a třpyt, kterému nelze odolat…to byla základní inspirace, ze které se zrodil tento šperk, který  se může stát světlem vaší duše...

Skleněný křížek se speciálním pokovem, který dodává povrchu krásné odlesky, barevnou auru a tajemnou hloubku. Skleněný komponent jsem cínem olemovala, ozdobila kuličkami a ručně tvarovaným čtyřlístkem. Sklíčko je částečně průhledné, takže jeho barevné odlesky nejen odráží barvy okolí, ale i podkladu. Křížek má vnější rozměr 4,5 x 3 cm (měřeno i s očkem na zavěšení).

Křížek ze skla je oboustranně trochu plastický, zadní strana je pokovená, z čelního pohledu to potom hází duhové odlesky. Sklo je čiré, nebarvené. Má jemný reliéf, středová část těla křížku má tloušťku asi 6 mm. Z cínu je zhotovená jen obruba.

Závěs je pevná černá pletená šňůrka z polyesteru, trošku se třpytí. Délka závěsu i se zapínáním na karabinku je kolem dokola 46 cm (zavěšení vám bezplatně zhotovím na přání v jiné délce, cca od 45 – 60 cm, uveďte požadovanou délku do poznámky ke zboží při objednávání).

Kovové zakončovací komponenty a zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nemění vzhled a nedráždí pokožku.

Zhotoveno ručně z postříbřených měděných drátků, za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem, technikou tiffany (měkké pájení). Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

……………………

Vzpomínka, aneb co se dělo:  … když jsem tvořila tento šperk, cítila jsem, že nejsem sama. Buď to byla zvědavá Múza… nebo můj anděl strážný, který mi našeptával, jak to mám dělat…, dokonce si myslím, že tento šperk koupíte i s andělem, který vás bude chránit… kdoví

…………………

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

..................

Barvy:
Styl:
romantický
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
sklo
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.8.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 9778003
Vloženo: 9.8.2018
Menu
--