Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Pod povrchem...(sagenit) prsten

Autorský cínový prsten s krásným kabošonem křišťálu s rutilem - sagenitem od Saffron...

Velikost kamene je 2,9 x 1,3 x 1cm, barva je čirá, měděně hnědá a zlatohnědá - moc krásný kamínek. Prstenec je z cínovaného kovu, velikost je nastavitelná od 16,5 do 19mm, šíře prstence je 5mm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 9 gramů.

prsten je originál

Křišťál s vrostlicemi rutilu-Sagenit ( je nazýván též Venušiny vlasy), velmi dobře působí na Jinovou, tedy ženskou energii. Dokáže účinně integrovat energii na všech úrovních. Zvyšuje energetické impulsy křišťálu a působí jako vysoce vibrační léčitel. Vytlačuje negativní energii, boří bariéry bránící duchovnímu růstu a pomáhá odpoutat se od minulosti. Poskytuje ochranu před citovými útoky. Vnáší jasnost do událostí z minulých životů a které ovlivňují přítomnost. V citové oblasti hojí temné naladění duše. Může přinášet úlevu od strachu, fóbií a obav.
Křišťál je "kámen kamenů" ...Symbol světla a očisty. Celá tisíciletí byl a je považován za účinný talisman s tajemnými a magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a Nové Guniei jeho pomocí přivolávají déšť. Je to zcela univerzální kámen, vhodný pro každého z nás. Čirá, jasná zář křišťálu nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v naší duši jako Božské světlo a zcela nás prozařuje svoji tvůrčí silou. Působí jako katalyzátor vyměňující negativní energii za pozitivní,čímž uvádí do rovnováhy celý organismus. Prohlubuje inspiraci,intuici,meditaci, současně čistí a chrání auru. Přináší klid, trpělivost a harmonii do života.

 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.5.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 11337793
Vloženo: 24.3.2020
Menu
--