Domů Prodané zboží prodejce Malachitka ORGONIT *Magická Kočka*

Černá kočka – Motiv spojený s magií, nositelky informací a zpráv, znakem nezávislých žen, žen inklinujících k pohanské magii nebo k přírodním či čarodějným silám, jde o symbol erotična, smyslnosti a jisté dávky sexuální touhy, symbol elegance a dravé nenápadné síly....

Barva : čirá/poslení vrstva s odlesky špon a polodrahokamů

Velikost: průměr 3 cm  -  hmotnost cca 10g

Obsahuje:  Křišťál,Tyrkenit, Měděné  špony.

V ceně je i zavěšení.

Podrobný popis bude přiložen.

Křišťál - paměťová buňka země s universálním využitím: meditace, ochrana, energie, vyrovnává do rovnováhy auru, nejúčinější léčivý polodrahokam. Zesilovač a aktivátor orgonitové energie - přes křišťálek nám orgonit dodává energii, vitalitu, životní sílu. Také ze svého okolí odstraňuje škodliviny ( škodlivé výpary, smog, záření z elektrospotřebičů, z PC ....) Paměťová buňka země...

Křišťál - nejvšestrannější a nejúčinnější drahokam, urychluje léčení všech nemocí, dodává nám energii, vitalitu...celkově nám dodává sílu a uvolňuje energetické blokády.

Chrání před negativní energií... odpuzuje zlé sny... navozuje klidný spánek

Tyrkenit - kámen barvy tyrkysu, má přirozenou schopnost přitahovat kladné energie, má posilující a regenerační schopnosti na celé tělo i duši. Podporuje zdravý růst kostí, vlasů, nehtů.

Majitele tohoto orgonitu bude orgonová energie chránít před negativní energií ( ze všech elektrospotřebičů,mobilů, PC záření, nemocí a zlých energií ) Bude jeho talisman.

Bude vám pomáhat odstraňovat negativity ve vašem okolí a hlavně bude negativitu přetvářet na pozitivitu ve všech směrech.

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahradí lékařskou péči a ani nedokáže zázraky.

Bude přiložena rada/návod jak využít orgonit k mentální technice ALFA / pozitivní myšlení. Popis vlastnostnosí orgonitu a vložených polodrahokamů.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
pryskyřice
Minerály a ostatní:
drahé kameny
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.3.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Malachitka
Katalogové č.: 8536356
Vloženo: 16.5.2017
Menu
--