Domů Prodané zboží prodejce Magical beads Náramek z minerálu - KŘIŠŤÁL / JAHODOVÝ KŘEMEN (obvod zápěstí 18 cm)

Náramek z přírodního, praskaného křišťálu a jahodového křemene s rondelkami z chir. oceli.

Křišťál : Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním.
Projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce, chrání auru a odstraňuje bloky bránící volnému toku energie v těle.
Čištění a nabíjení:
Čistí se pod proudem vody nebo v misce s vodou, nabíjí se na přímém slunci (s výjimkou Brazilského křišťálu, který je citlivý na slunce a nabíjí se pouze v noci).

Znamení : Blíženci, Lev, Kozoroh

Křemen : je univerzální, nejúčinnější  krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

Znamení zvěrokruhu : Lev, Vodnář, Kozoroh, Blíženci

Minerály 8 mm.

Navlečeno na elastomeru.

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.11.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magical beads
Katalogové č.: 10991227
Vloženo: 29.10.2019
Menu
--