Domů Prodané zboží prodejce Jewellery by Juna Náhrdelník 'Noc a den'

Originální náhrdelník se symbolem slunce a měsíce.

Máme k nim a parádní náušničky do sady. Pokud byste si chtěli pořídit oboje, napište nám a my Vám dáme na ty náušnice 20% slevu. 

Naše šperky vyrábíme ručně v naší dílně v anglickém Brightonu. Protože je naše produkce celkem malá, tak zatím většinu věcí vyrábíme na objednávku a pokud tedy zrovna nemáme danou věc skladem, tak dodání potrvá kolem dvou týdnů. Je to hlavně proto, že je nejprve posíláme na puncpvní přad v Praze, aby nám to všechno zkontrolovali.

Pokud spěcháte, tak nám dejte vědět a my to zkusíme nějak urychlit. Naše šperky prodává pár obchůdků v Čechách a je možné, že někde budou k mání rychleji.

Recyklované stříbro, které používáme nakupujeme od zpracovatele, který recykluje staré stříbrné šperky, nádobí a různé zařízení a přístroje z nemocnic, továren a eůektronických zařízení. 

Většina (asi 60%) nového stříbra pochází z výroby dalších suovin, třeba zinku nebo mědi a tedy se nedá moc dobře odhadnout v jakých podmínkách bylo získáno.

Některé naše šperky jsou částečně vyrobené z Fairtrade certifikovaného stříbra a doufáme, že se časem ho budeme používat víc. Pokud vás problematika těžby drahých kovů zajímá, tak se zaregistrujte na náš newsletter a my vám každé dva měsíce pošleme zprávy ze světa šperků a mody.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.12.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Jewellery by Juna
Katalogové č.: 9710316
Vloženo: 12.7.2018
Menu
--