Domů Prodané zboží prodejce Doskyna Na křídlech snů

Lapač snů v mentolově zelené a bílé barvě doplněný mentolovými peříčky, zlomky larimaru a perličkami. Průměr kroužku činí cca 10 cm, celková délka i s úvazem cca 37 cm.

Tento talisman s indiánskými kořeny má dle pověsti chránit majitele před špatnými sny a navozovat příjemnou atmosféru a pohodu v místnosti, kde je zavěšen.

Legenda o vzniku lapačů snů praví, že za starou šamankou přišla žena, které v noci neustále plakalo dítě. Moudrá šamanka jí poradila, jak vyrobit magický lapač snů, který má dítěti přinést klidný spánek. Žena talisman vyrobila podle šamančiny rady a od té doby její dítě spalo klidně a bez pláče.

Lapač snů se skládá z několika částí – kamínek či korálek uprostřed síťky znázorňuje samotného člověka, naši osobu; kruh znázorňuje svět a vesmír a je první překážkou pro zlé sny; síťka slouží k zachycení zlých snů, které jsou s prvním slunečním paprskem spáleny; peříčka zachycují dobrou energii a sny, které pouští do duše spícího člověka.

Larimar je duchovní kámen, který umožňuje hlubokou meditaci, spojení se světem andělů a jinými dimenzemi. Pomáhá nalézt spřízněnou duši, přináší jasné a konstruktivní uvažování, tvůrčí schopnost a radostnou dětskou hravost. Uklidňuje při stresu, léčí srdeční traumata i traumata z minulých životů, odstraňuje strach a pocity viny. Ženám pomáhá naladit se na přirozenou ženskost a spojit se s přírodou. Likviduje geopatogenní zóny, odstraňuje zablokovanou energii v oblasti hlavy, krku a hrudníku, čistí meridiány, odstraňuje připojené entity, vytahuje bolest z těla přiložením na místa bolesti, uvolňuje zablokované tepny a ztuhlé klouby, pomáhá při problémech s chrupavkami.

Zelená je barvou rovnováhy, klidu a naděje, působí uklidňujícím dojmem, pohled na ni napomáhá regeneraci a načerpání nové síly.

Bílá barva je symbolem čistoty, jasnosti, nevinnosti a napomáhá přemýšlení.

Barvy:
Styl:
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.3.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Doskyna
Katalogové č.: 10380156
Vloženo: 4.3.2019
Menu
--