Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Modré útesy...(akvamarín, chalcedon) prsten

Autorský prsten s akvamarínem a modrým chalcedonem...

Prsten je vyroben z cínu, obecného kovu, krásného, průsvitného akvamarínu a modrého chalcedonu. Velikost kamenů je 2,1 a 2cm. Brava akvamarínu je modrozelená, chalcedon je modrý s mlhovou kresbou. Prstenec je z cínovaného bižuterního kovu, velikost je nastavitelná od 16 do 19mm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 9 gramů.

prsten je originál

 
Akvamarín je kamenem klidu, radosti a štěstí, uchovává v sobě moře, proto dokáže "utišit rozbouřené vlny". Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů současných i těch, které si neseme z minulosti. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování, zbystřuje intelekt a vnímavost, pomáhá při komunikaci a zlepšuje sebevyjadřování. Je také výborným kamenem pro meditaci.

Chalcedon je kamenem, jenž vyhání strach, deprese, hysterii a smutek. Podporuje klid duše, dodává sílu mezilidským vztahům. Uvádí tělo, mysl a ducha do vzájemné harmonie. Je kamenem ochrany, zvláště na cestách, pohlcuje negativní energii a rozhání negativní myšlenky, zahání noční můry a strach ze tmy a neznáma. Dodává krásu, sílu, energii a přináší úspěch ve všech směrech. Přináší štěstí. Má vysoký očistný účinek na celé tělo i ducha.

 


 



 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
měď
,
mosaz
,
cín
,
drát
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
akvamarín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.10.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10855264
Vloženo: 8.9.2019
Menu
--