Domů Prodané zboží prodejce pelagie MAXI-pexeso: Zvířátka a potrava

Učíme se hrou: Pexeso je určené pro děti od tří let, zejména pro předškoláky. Obsahuje 24 kartiček (12 párů). V tomto pexesu dvě kartičky tvořící pár neobsahují identický obrázek. Úkolem je najít obrázek zvířátka a k němu obrázek s potravou, kterou se zvířátko živí. Příslušnost dvou kartiček do stejného páru je navíc zdůrazněna stejnou barvou rámečku kolem obrázků. Jak na kartách se zvířátky, tak na kartách s potravou jsou uvedeny názvy. Pexeso je zaměřené na volně žijící zvířata v Česku.


MAXI karty: Strana kartičky má 65 mm (pro srovnání: běžná pexesa mívají kolem 45 mm).


Digitalizovaná pastelka: Obrázky jsou kreslené pastelkami a poté digitálně upraveny. Tímto digitálním zpracováním se dosáhne jasnějších barev a zlepší se krytí podkladu. Zároveň je prováděno citlivě, aby zachovalo charakteristický vzhled kresby pastelkou.


Profesionální zpracování: Obrázky jsou samozřejmě ručně kreslené originály. Samotný tisk byl zadán do tiskárny. Je použitý velmi pevný křídový papír (s gramáží 300 g na m²).


Další pexesa: V mé nabídce naleznete také další edukativní pexesa: 12 měsíců, Barvy, Čísla 1 a Čísla 2. Zároveň je možné koupit sadu všech pěti pexes za zvýhodněnou cenu.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.8.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: pelagie
Katalogové č.: 8561026
Vloženo: 25.5.2017
Menu
--