Domů Prodané zboží prodejce Tvoříme celek Malinový sen (s vitamínem E) - 125g

Každé mýdlo je originálním kouskem a je s láskou několikrát bráno do ruky a ,,utvářeno". Je tudíž jedinečné, stejně jako jedineční jsou naši zákazníci. Doufám, že i vy si najdete v našich řadách své oblíbence, ke kterým se budete rádi vracet.

Složení mýdla a v něm hojně obsažené léčivé látky se neslučují s pravidly kosmetického průmyslu EU, která jejich množství v kosmetických výrobcích povoluje jen do určité výše. Pro mne jsou tyto podmínky nepřijatelné. Přistoupit na ně by bylo velkým krokem zpět.

Raději volím krok stranou a zdravý selský rozum, proto užívám název ,,Dekorační rukodělné  a aromaterapeutické výrobky".  Nesmím Vás však nikterak navádět k používání těchto výrobků na jakékoliv části Vašeho těla. Musím Vás varovat, že jejich používání je na Vaši zodpovědnost a je tudíž projevem Vaší svobodné vůle.

Zásadně používám certifikovaný bio palmový olej (z udržitelných zdrojů), jelikož nesouhlasím s tím, co se nyní ve světě děje nejen kvůli kosmetickému průmyslu a drancování pralesů a jejich obyvatel.

Mýdlo vzniká z čistě přírodních rostlinných olejů. Vždy pečlivě vybírám kvalitu všech vstupních materiálů. Ráda používám čerstvé byliny nasbírané v odlehlejších koutech přírody a v naší zahrádce. Vyrábím si sama výluhy, tinktury a silné odvary, které jsou jejím základem. Kombinace všech složek dodává jemnost a hebkost. Jejich vůně je hladivá a napomáhá uvolnění a regeneraci těla i mysli.

Díky přetučněné receptuře obsahuje nezmýdelněné neporušené molekuly olejů. Tím  zaručuje výživu pokožky a nedochází k jejímu vysušování. Po umytí je pokožka hebká a není nutné používat další oleje nebo tělová mléka. Lehce zásadité složení pak napomáhá očistě pokožky od kyselých toxinů, potu a navození správného a prospěšného pH.

Použití:

Voňavé, jemné a dobře pěnivé mýdlo pro velké i malé princezny :o) Jeho složení podporuje regeneraci a látkovou výměnu pokožky. Hloubkově čistí a přitom vyživuje.

Náš tip:

Skladujte mimo vlhké prostředí. Déle Vám vydrží!

Aktivní složky:

Mandlový olej: jemnost mandlového oleje je již dlouhodobě známa. Velmi často se používá i v balzámech a krémech pro nejmenší. Jeho vlastnosti jsou vhodné právě pro citlivou, podrážděnou pokožku, kde zklidňuje a pomáhá regenerovat.

Bambucké máslo: Velmi jemný rostlinný tuk s vynikající snášenlivostí. Tradiční potravina i kosmetikum ve střední Africe. Pokožku zjemňuje (obsahuje až 12% nezmýdelnitelných složek), obnovuje její pružnost a podporuje vývoj zdravé tkáně. Správně emulgován napomáhá stabilizaci její vlhkosti. Čisté bambucké máslo má přirozený UV faktor cca 4.

Vitamín E: Podporuje látkovou výměnu a proces regenerace pokožky.
Působí jako vynikající antioxidant, stabilizuje řadu látek, zvyšuje dobu trvanlivosti kosmetického přípravku. Je nezbytně nutnou součástí přípravků určených k ošetření pokožky při akné, dermatitidách, ekzémech, špatně se hojících ranách. 

Červený jíl: 100% přírodní jíl sušený na slunci.

Je uklidňující, používá se na záněty kůže.
Detoxikace a revitalizace, na unavenou kůži.

Země původu: Francie

 

Přírodní Extrakt:

Malina:

100% přírodní aromatický extrakt vyznačující se krásnou a silnou vůní. Jsou určené jak pro kosmetiku, tak pro potravinářství. Přírodní aromatické látky jsou látky získané fyzikálními procesy, enzymatickými nebo mikrobiologickými procesy z materiálů přírodního původu.  Maliny obsahují polyfenoly, ellagic kyselinu, známou pro její ochranný účinek proti stárnutí.

Účinky: osvěžující letní vůně, která probudí i spícího medvěda ;o). Dodává radost, uvolnění a zlepšuje náladu.

 

S láskou

                                    Vaše Pavla

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.8.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tvoříme celek
Katalogové č.: 7264747
Vloženo: 21.3.2016
Menu
--