Domů Prodané zboží prodejce Tvoříme celek Levandule se smetanou - ÉO Levandule (125g)

Levandule se smetanou - éterický olej Levandule - 125g

Složení mýdla a v něm hojně obsažené léčivé látky se neslučují s pravidly kosmetického průmyslu EU, která jejich množství v kosmetických výrobcích povoluje jen do určité výše. Pro mne jsou tyto podmínky nepřijatelné. Přistoupit na ně by bylo velkým krokem zpět.

Raději volím krok stranou a zdravý selský rozum, proto užívám název ,,Dekorační rukodělné a aromaterapeutické výrobky". Nesmím Vás však nikterak navádět k používání těchto výrobků na jakékoliv části Vašeho těla. Musím Vás varovat, že jejich používání je na Vaši zodpovědnost a je tudíž projevem Vaší svobodné vůle.

Všechny naše výrobky vznikají z čistě přírodních rostlinných materiálů, vždy pečlivě vybírám jejich kvalitu. Ráda používám čerstvé byliny nasbírané v odlehlejších koutech přírody a v naší zahrádce. Vyrábím si sama výluhy, tinktury a silné odvary, které jsou jejím základem. Kombinace všech složek dodává jemnost a hebkost. Jejich vůně je hladivá a napomáhá uvolnění a regeneraci těla i mysli.

Díky přetučněné receptuře mýdla obsahují nezmýdelněné neporušené molekuly olejů. Tím  zaručují výživu pokožky a nedochází k jejímu vysušování. Po umytí je pokožka hebká a není nutné používat další oleje nebo tělová mléka. Lehce zásadité složení pak napomáhá očistě pokožky od kyselých toxinů, potu a navození správného a prospěšného pH.

Každé mýdlo je originálním kouskem a je s láskou několikrát bráno do ruky a ,,utvářeno". Je tudíž jedinečné, stejně jako každý z nás. Doufám, že i Vy si najdete v našich řadách své oblíbence, ke kterým se budete rádi vracet.

Zásadně používám certifikovaný bio palmový olej (z udržitelných zdrojů), v jeho minimálním množství, jelikož nesouhlasím s tím, co se nyní děje nejen kvůli kosmetickému průmyslu s pralesy a jejich obyvateli.

Použití:

Velmi jemné a dobře pěnivé mýdlo. Svým složením napomáhá očistě a regeneraci citlivé a podrážděné pokožky. Dobře ho snáší i malinké děti. Svou vůní je naprosto ukolébá a uvolní před spánkem.

Náš tip:

Skladujte mimo vlhké prostředí. Déle Vám vydrží!

 

Aktivní složky:

Mandlový olej: jemnost mandlového oleje je již dlouhodobě známa. Velmi často se používá i v balzámech a krémech pro nejmenší. Jeho vlastnosti jsou vhodné právě pro citlivou, podrážděnou pokožku, kde zklidňuje a pomáhá regenerovat.

Bílý jíl: 100% Kaolín

Je bohatý na minerály, stopové prvky, železo, zinek, křemík, hořčík, draslík, vápník.

Díky velkému obsahu oxidu křemičitého pomáhá eliminovat toxiny.

Vyživuje, zklidňuje a dodává jemnost pokožce

Bambucké máslo: Velmi jemný rostlinný tuk s vynikající snášenlivostí. Tradiční potravina i kosmetikum ve střední Africe. Pokožku zjemňuje (obsahuje až 12% nezmýdelnitelných složek), obnovuje její pružnost a podporuje vývoj zdravé tkáně. Správně emulgován napomáhá stabilizaci její vlhkosti. Čisté bambucké máslo má přirozený UV faktor cca 4.

Smetana: Kdo by se nechtěl koupat v čerstvé smetaně? Pokožka říká ,,mňam" :o) a odmění se krásnou hebkostí a jemností.

Sušené květy levandule poslouží jako jemný přírodní peeling.

 

Z Aromaterapie k éterickým olejům:

Levandule (Lavandula angustifolia):

Tato rostlina se vyskytuje na vysluněných svazích a často je pěstovaná v kultivarech. Původně se vyskytovala pouze v západním Středozemí, odkud se rozšířila i do našich zahrádek.

Sladce bylinná, jemná květinová vůně.

Účinky: působí antisepticky a regeneruje. Uklidňuje nervové napětí, antidepresivum, působí proti nespavosti. Má blahodárné účinky při bolestech hlavy a proti migréně. Zklidňuje a snižuje krevní tlak, pomáhá při bolestech, srdečních a emočních obtížích od arytmie až po deprese, hysterii či nespavost, vhodný v těhotenství a pro děti.

 

S láskou

                                    Vaše Pavla

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.7.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tvoříme celek
Katalogové č.: 7683903
Vloženo: 16.8.2016
Menu
--