Domů Prodané zboží prodejce šperky s duší Kurz cínovaní-peříčka - začátečníci 12.11. 2017

V neděli 12. listopadu 2017 od 9 do 14  hodin se koná kurz Kurz cínování -peříčka
Na tomto kurzu si osvojíte základy výroby šperků technikou tiffany s použitím měděného plechu a drátu. Naučíte se pracovat s měděným plechem a vsazovat kameny či kabošony různého tvaru a materiálu.

Veškerý materiál a pomůcky jsou v ceně kurzu. 

Cena kurzu:   1 435 Kč (plná částka s hradí předem - převodem na účet)

Délka kurzu: 5 hodin

Maximální počet účastníků:  6 osob, kurz se koná při minimálním počtu 3 účastníků. ( pokud se přihlásíte a kurz nebude otevřen, bude vás kontaktovat lektorka kurzu. Částka vám bude vrácena nebo převedena na jiný kurz- dle dohody.) Odhlašování z kurzů je možné do 24 hodin před začátkem kurzu. Při pozdějším odhlášení propadá záloha.

Místo konání: Praha 2 ( 2 minuty chůze od metra A Náměstí Míru )

V kurzech vás naučím vytvářet šperky technikou Tiffany. Každý z kurzů se zaměřuje na určitou oblast této techniky a využívá různé kombinace materiálů pro dosažení jedinečnosti šperku.</i>

Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky.
Tento kurz není vhodný pro osoby mladší 18 let a hendikepované lidi.

Tento kurz je určen pro více účastníků a je vypsán na určité téma, konkrétní datum a čas (individuální změny nejsou možné).

V případě zájmu o kurz individuální či skupinový (pro rodinu či přátele) mě prosím kontaktujte. Ráda vytvořím kurz dle vašich přání. Nabízím také možnost vystavení dárkového poukazu.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 31.10.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: šperky s duší
Katalogové č.: 8611107
Vloženo: 13.6.2017
Menu
--