Domů Prodané zboží prodejce šperky s duší Kurz cínovaní- minerály - začátečníci 15.2. 2018

Ve čtvrtek 15. února od 17 do 22 hodin se koná Kurz cínování - minerály.
Na tomto kurzu se naučíte vytvářet cínované šperky s použitím minerálů a polodrahokamů. Zjistíte jak pracovat s minerály v kombinaci s horkým cínem, aby nedošlo k jejich poškození.

Veškerý materiál a pomůcky jsou v ceně kurzu. 

Cena kurzu:   2 340 Kč / osobu( plná částka s hradí předem - převodem na účet)

Délka kurzu: 5 hodin

Maximální počet účastníků:  2. Kurz se otevře pouze při naplnění kapacity. Tento kurz je určený pro dvojice. Menší počet vám zajistí individuálnější přístup než je ve větší skupině.

Pokud se přihlásíte na kurz jako jednotlivec a kurz nebude otevřen, bude vás kontaktovat lektorka kurzu. Částka vám bude vrácena nebo převedena na jiný kurz- dle dohody. Odhlašování z kurzů je možné do 72 hodin před začátkem kurzu. Při pozdějším odhlášení propadá záloha (500).

Místo konání: Praha 2 ( 2 minuty chůze od metra A -Náměstí Míru )

V kurzech vás naučím vytvářet šperky technikou Tiffany. Každý z kurzů se zaměřuje na určitou oblast této techniky a využívá různé kombinace materiálů pro dosažení jedinečnosti šperku.</i>

Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky.
Tento kurz není vhodný pro osoby mladší 18 let a hendikepované lidi.

Tento kurz je určen pro více účastníků a je vypsán na určité téma, konkrétní datum a čas (individuální změny nejsou možné).

V případě zájmu o kurz individuální či skupinový (pro rodinu či přátele) mě prosím kontaktujte. Ráda vytvořím kurz dle vašich přání. Nabízím také možnost vystavení dárkového poukazu.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: šperky s duší
Katalogové č.: 7144100
Vloženo: 17.2.2016
Menu
--