Domů Prodané zboží prodejce marrunka Hnízdečko pro miminko - Na přání

Na objednávku...

 ∙

Pro lepší zobrazení obrázek rozklikněte.

 ∙

Maminky, rády byste něco pro své novorozené děťátko nebo třeba dárek pro kamarádku, novopečenou maminku a její miminko? Pak doporučuji hnízdo pro miminko. Je to užitečný pomocník a zároveň skvělý dárek pro nastávající rodiče.

 ∙

Proč hnízdo? Hnízdo je praktický pomocník pro první měsíce miminka, kdy pouze polehává. Zmenšený prostor hnízdečka miminku navozuje pocit klidu a bezpečí, přesně tak, jak na to bylo zvyklé 9 měsíců u maminky v bříšku. Je vhodné od narození do přibližně 6 měsíců věku dítěte(závisí od miminka) a pro předčasně narozená miminka. Hnízdečko si jednoduše přenesete, je lehké a praktické. Je vhodné k rodičům do postele, na pohovku, do kočárku či do kolébky a skvěle nahrazuje cestovní postýlku. Okrajový mantinel slouží jako ochranný válec, můžete si tak užívat vzájemné blízkosti a klidně spolu i usnout a nemusíte se bát, že miminko zalehnete nebo že se vám skutálí. Tvar, povrch a menší velikost mantinelu oceníte zejména, chcete-li se k miminku přitulit a opřít si o něj obličej nebo ho jen chytnout za ručičku.

 ∙

Dávám přednost kvalitě před kvantitou a tak sahám jen po pečlivě vybraných materiálech. Zaměřuji se především na prémiovou bavlnu nejvyšší kvality. Je příjemná na dotyk, hustě tkaná, výborně se s ní pracuje, je stálobarevná a nesráží se a to je důvod, proč je sortiment o něco užší. Výplňový materiál je tvořený z dutého vlákna a z pěny z lehčeného polyuretanu(od českých a certifikovaných výrobců), je antibakteriální, antialergenní, prodyšný a vhodný k praní na 40°. Ležící podložku lze jednoduše vyjmout z kapsy hnízda, můžete tedy prát samostatně. Každé hnízdečko má všitou šňůrku pro utažení(uzavření oválu) a upravení velikosti. Na mantinelu je všito poutko k uchycení dudlíku nebo oblíbené hračky. Součástí hnízda je protiprachový úložný vak. Návod na použití a údržbu přiložen.

 ∙

 ∙

Rozměry: délka lehu 60cm, šířka lehu 30cm, šíře mantinelu 15cm, 0-6m ±

 ∙

Materiál: 100% prémiová bavlna

 ∙

Výplňový materiál: duté vlákno, pěna z lehčeného polyuretanu

 ∙

Péče: šetrné praní na 30°C(max. 40°C) s použitím jemného pracího prostředku, bez aviváže, ihned ručně načechrat aby se vlákno vyrovnalo, nechat volně uschnout, žehlit na mírný stupeň přes vlhkou prostěrku. Molitan prát ručně ve vodní lázni, nechat volně uschnout.

 ∙

Vybírat můžete z látek níže...

Barvy:
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.10.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: marrunka
Katalogové č.: 9175726
Vloženo: 7.1.2018
Menu
--