Domů Prodané zboží prodejce 4YourJourney Energetický náramek- Růženín (obvod zápěstí 18 cm)

Růženín přináší do života lásku, harmonii a mír. Uklidňuje rozbouřené emoce, urovnává neshody ve vztazích, posiluje empatii a filantropii.  Působí proti zlobě, strachu, závisti a zášti, zahání noční můry. Používá se při rituálech na přivolání lásky a plodnosti. Posiluje empatii, tiší a uklidňuje ve vypjatých vztahových situacích. Pomáhá odpouštět a tím odstraňovat negativní energie.

Ametyst je základním léčitelským kamenem, je to kámen ochránce, brání před psychickými útoky, očišťuje tělo i mysl. Odedávna se používal jako amulet proti opilosti, pomáhá skoncovat se závislostmi všeho druhu. Uspořádává myšlenky a přináší poznání, co je pro nás skutečně důležité. Zlepšuje paměť, pomáhá k dosažení vytyčených cílů v klidu a bez stresu. Jako všechny fialové kamínky je vhodný pro meditaci, rozvíjí emocionální inteligenci. V noci si dejte ametyst pod polštář pro klidný spánek a příjemné sny. Tento kámen pomáhá dětem zbavit se strachu ze tmy. Noste talisman či šperk z ametystu jako psychickou obranu proti nepříjemným lidem, pomáhá při citových bolestech.

Čakra:  srdeční, třetí oko

Využití:  plodnost, těhotenství, srdce, oběhový systém, pleť, imunita, plíce, krevní oběh, záda, páteř, hormonální rovnováha, metabolizmus, nespavost, noční můry, kůže, bolesti hlavy

Znamení zvěrokruhu: Býk, Rak, Štír, Váhy, Vodnář, Ryby, Beran, Panna

Čištění:   tekoucí vodou

Dobíjení:   v měsíčním světle

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
,
unisex
Minerály a ostatní:
ametyst
,
růženín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.2.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: 4YourJourney
Katalogové č.: 8718950
Vloženo: 1.8.2017
Menu
--