Domů Prodané zboží prodejce Maimouna Dřevěný stojan na cívky

Cena je uvedena za tento typ stojánku !!! Cena stojánku na míru se bude odvíjet od velikosti stojánku, počtu pater, tyček apod.

Stojánek na cívky je vyroben ze smrkového dřeva a bukových kulatinek. Délka kulatinek je 5 cm. Stojánek má šest pater po pěti tyčkách. Pět pater má kulatinky o průměru 6 mm, spodní šesté patro má kulatinky o průměru 4 mm. Po domluvě je možno vyrobit libovolný počet pater, libovolný počet tyček na patře, různý průměr tyček. Délka stojánku je cca 28 cm.

Spodní kulatinka uprostřed je vyndavací - když je vyndána, je stojánek skládací. Stojan je možno vyrobit i "napevno".

Stojánek je focen nemořený a nelakovaný. O povrchové úpravě se více dozvíte zde v blogu.  Povrchová úprava je v ceně stojánku.

V našem druhém obchodě si můžete zakoupit papírová přání, děkovné cedulky, visačky aj. Samožrejmostí je jedno poštovné. U nás budete mít jedním nákupem vyřešený nejenom dárek, ale zároveň i přání či visačku k němu a budete moci hned zamířit k obdarovanému či obdarované.

Myslíme i na vás,  kteří si přání či jiný papírový projekt (album, scrapbookovou stránku, visačku, krabičku aj.) chtějí vyrobit sami. Postupně budou v našem třetím obchodě doplňovány papírové výseky (kytičky, ornamenty, ozdobné bordury aj.) a papírové polotovary, jež budete moci při vašem tvoření využít.  Samozřejmostí je jedno poštovné za všechny obchody.

Černá varianta stojánku - mořeno odstínem eben a lakováno bezbarvým lakem - ukázka moření.

Barvy:
Styl:
městský
,
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.3.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Maimouna
Katalogové č.: 2418434
Vloženo: 8.2.2012
Menu
--